Ero VB ja CVB vs. C

Visual Basic (tunnetaan myös nimellä VB) on tapahtuma ajetaan ohjelmointikieli. Tämä on kolmannen sukupolven tämän kielen ja on myös integroitu kehitysympäristö (tai IDE). Se tulee Microsoft ja käytetään erityisesti sen ohjelmointi malli CCOM. Se on kehuttu yksinkertainen kieli oppia, koska sen BASIC perintöä ja sen graafinen kehitys piirteet. VB mahdollistaa nopea sovelluskehitys (tai RAD) on GUI sovelluksia; tietokantojen avulla Data Access Objects, Remote Data Objects, tai ActiveX Data Objects; ja luominen ActiveX ja esineitä.

C on ohjelmointikieli yleiskäyttöön tietokoneille. Se on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Unix-käyttöjärjestelmää. Sitä käytetään toteuttamiseen järjestelmän ohjelmistot; kuitenkin, se on myös ollut tunnettua käyttää kehittää kannettavien sovellusohjelma. Yhtenä suosituimmista ohjelmointikielistä, useimmissa käyttöjärjestelmissä on arkkitehtuuria, jossa C-kääntäjä on olemassa.

VB oli halu tulla luonnollisesti kuin kieli ohjelmoinnin aloittelijoille. Koska sen helppokäyttöisyys, se pystyy molempien avulla ohjelmoijat luoda perus GUI sovelluksia ja kehittämään monimutkaisia ​​sovelluksia.

C on välttämätöntä järjestelmien toteuttamiseen kielen (eli se on ohjelmoinnin paradigma, joka kuvaa laskenta ehdot lausuntoja, jotka on tarkoitus muuttaa tilan ohjelman ja asettaa ne ehdot voimaan). Sen muotoilu on minimalistinen luonteeltaan Cit luotiin koottava suoraviivainen ja kattava kääntäjä, jotta matalan tason pääsyn muistiin, antaa kielen ominaisuuksia, jotka tehokkaasti karttaa konekäskyt, ja vaatia vähän runtime tukea tarvittaessa. Koska se on on suunniteltu yksinkertaisia ​​konstruktioita ajatellen, se on erittäin arvokas niille, jotka oli aiemmin koodattu assembly (alhainen kieli, joka toteuttaa symbolinen esityksiä numeerisen konekoodeja tarvitaan ohjelmoida CPU arkkitehtuuri).

Toisin kuin C-kieli, VB useita toimeksianto ei ole mahdollista. Myös numeerinen arvo Boolen vakio 'True' on -1. VB, loogisia ja bittioperaatioiden yhtenäistetään. Myös VB sisältää vaihtelevan array pohja ja vahva integraatio Windows.C-kieli ominaisuudet toteutetaan myös, jotta kielen helpommin ohjelmoijille. Se mahdollistaa leksikaalisen muuttujaa laajuus ja rekursio; kaikki suoritettavaa koodia ei sisällä tiettyjä tehtäviä; ja koska sen rakenne käsittää myös heterogeenisia Yhdistettyjen tietojen tyyppejä, se mahdollistaa tietojen elementtejä, jotka liittyvät yhdistetään ja käsitellä yhtenä yksikkönä.

Yhteenveto:

1. C on ohjelmointikieli yleiskäyttöön tietokoneet; VB on tapahtuma ajetaan ohjelmointikieli, joka oli suunniteltu tekemään ohjelmointi helpompi ohjelmointi aloittelijoille.