Ero Xbox 360 4GB ja Xbox 360 250 GtXbox 360 4GB vs Xbox 360 250GB

Xbox 360 on erittäin onnistunut pelialusta Microsoftilta. Se on vaihtelevia malleja eri kapasiteetin kiintolevyjä niihin. Entistä erikoinen malli Xbox 360 on 4 gigatavun malliin. Toisin kuin 250GB Xbox, tämä malli doesnt 't on kovalevy, vaan se on 4 Gt flash-muisti. Flash-muisti on useita etuja verrattuna kovalevyjä, johon kuuluu nopeampi lukea, alhainen virrankulutus, hiljainen, ja käytännössä mitään lämpöä sukupolvi. Mutta useimmat suuret haittapuoli Flash-muisti on, että se on melko kallista. Niinpä vain pieni kapasiteettia voidaan käyttää.

Ilmeinen etu saat kanssa 250GB Xbox on kapasiteettia. Mediatiedostojen, kuten elokuvia, musiikkia, ja pelejä saada isompi ja isompi, 4GB ei vain ole tarpeeksi pitämään jopa pari pelejä. Tallentaminen pelit kiintolevylle on lastaus etuja verrattuna niiden lataamista levyiltä kuten kiintolevyt ovat nopeampia kuin optiset asemat. On myös hyvin pieni riski median vaurioita, kun tallentaa pelejä ajaa.

Toinen haitta valittaisiin 4GB Xbox on yhteensopimattomuutta joitakin pelejä. Yksi peli raportoitu yhteensopimattomuus on Halo Reach. Vaikka peli pelaa pääosin menee coop johtaisi virheen, joka osoittaa, että tarvitaan kiintolevy. Toinen peli on Burnout, joka tarvitsee myös kovalevy pelata kunnolla.Onneksi on olemassa lääke niille, jotka jo on tai aikoo saada 4GB Xbox. Se on kiintolevyn sisällä, jossa voit asentaa erikseen ostetun kiintolevyn Microsoft. Tämä on hyvä niille, jotka eivät ole aivan varma, onko Xbox on heille. Se tarjoaa mahdollisuuden ostaa vähitellen; ostaa paljas malli, sitten saada kiintolevyn, kun tuntuu, että todella tarvitset sitä. Mutta niille, jotka ovat todella osaksi pelaamista, ei ole mitään syytä ei saada 250GB Xbox suoraan.

Yhteenveto:

1. 250 Gt: n Xbox käyttää kiintolevyä, kun 4GB Xbox käyttää flash-muistia
2. 250GB Xbox voit tallentaa enemmän pelejä ja muuta mediaa verrattuna 4GB Xbox
3. 4GB Xbox on joitakin ongelmia joitakin pelejä, että 250GB Xbox doesnt 't ovat