Ero Hub ja Layer 2 kytkinHub vs Layer 2 kytkin

Keskittimet ja kytkimet ovat laitteita, joita käytämme yhteen meidän tietokoneita LAN. Suurin ero keskitin ja kerroksen 2 kytkin on niiden monimutkaisuus. Keskitin on hyvin yksinkertainen laite, joka ei käytännössä ole jalostusta ja yksinkertaisesti välittää paketit se vastaanottaa. Se ei lue tai tarkastaa tiedot pakettien sisältämien. Toisaalta, kerroksen 2 kytkin on laskentatehoa tarkastella paketit tietää määränpään ja lähteen. Se tallentaa ja käyttää tätä tietoa määrittää, mihin lähettää paketteja.

Keskitin doesnt 't tarvitsevat näitä tietoja, kun se vastaanottaa paketin, se yksinkertaisesti lähettää tai tulva paketti kaikille muille asiakkaille kytketty napaan. Se on jopa vastaanotin määrittää, onko paketti on tarkoitettu sitä tai ei. kerros 2 kytkin myös tekee tämän, mutta ainoastaan ​​silloin, kun sillä ei ole merkintää määränpää. kun paketti on vastaanotettu, vastaus on usein luotu ja kerroksen 2 kytkimen voi purkaa määränpään vastauspaketissa ja tallentaa sen . siitä lähtien, tulvia ei enää tapahdu.

Haittapuoli tulva on valtava suorituskyky osuma kokenut kun määrä kasvaa verkon työasemiin. Kanssa napa, vain yksi asiakas pystyy lähettämään kerrallaan ja kaistanleveys kaataa useissa asiakkaiden yrittää välittää. Tämä on samanlainen kuin mitä tapahtuu radioamatööriharrastuksen joissa muut ihmiset tarvitse odottaa yhtä loppuun puhumisen ennen kuin he voivat puhua. Kerros 2 kytkin on mahdollista käyttää mikro-segmentointi, koska se tietää määränpään ja tietolähteen. Tämä käytännössä eristää pari heille suurin kaistanleveys riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Tämä on verrattavissa matkapuhelimet koska voit jatkuvasti puhua yhden henkilön riippumatta siitä, kuinka monet muut ihmiset ovat kanavalla.Lopuksi navat ovat käytännössä vanhentuneita ja ei enää tuoteta tai kaupan. Kustannukset prosessoritehoa on laskenut merkittävästi, että hintaero navan ja kerroksen 2 kytkin olisi vähäinen. Mutta koska kaksi näyttävät samanlaista ulkopuolella, ihmiset edelleen yleisesti viitata kytkimiä solmukohdat mikä johtaa sekaannusta.

Yhteenveto:

Keskitin on yksinkertaisempi laite kuin kerroksen 2 kytkimen

Keskitin doesnt 't tarkastaa tiedot lähetetään, kun kerroksen 2 kytkin tekee

Keskitin lähetykset vastaanotetut paketit kaikkiin muihin satamiin kun kerroksen 2 kytkin doesnt 't

Keskitin 's kaistanleveys hajoaa enemmän asiakkaita, kun taas kerros 2 kytkintä' s doesnt 't