Ero Yhdysvalloissa ja EuroopassaUSA vs Eurooppa

Yhdysvaltojen Amerikassa ja Euroopassa ovat kaksi eniten teollisuusmaiden ja taloudellisesti kehittyneiden paikoista. Vaikka Eurooppa on rikas kulttuuri ja arkkitehtoninen perintö, USA on kehittyneempi teknologiaan ja liike.

Euroopassa voidaan nähdä rakennuksia, jotka ovat yli 75 vuotta vanhoja ja jotka ovat matalaa taas Yhdysvalloissa pilvenpiirtäjiä hallitsevat sen kaupunkeihin. Elintasoa suurimmassa osassa Eurooppaa on myös pienempi kuin Yhdysvalloissa.

Mitä valuuttojen käyttävänsä, Yhdysvallat on käyttänyt samaa valuuttaa, sillä se hyväksyttiin kongressissa 1786. Eurooppalaiset, toisaalta, oli eri valuuttoja, kunnes alusta euron yhteiseksi rahayksikön Euroopan maat paitsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 1999 ja sen levikki vuonna 2002.

Eri maissa, jotka muodostavat Euroopan kullakin on oma kielensä, ja suurin osa niiden asukkaista tietää useille eri kielille. Yhdysvalloissa, vaikka on muitakin kieliä, joita sen erilaisia ​​ihmisiä, Englanti on kansallinen kieli kaikille.

Euroopassa katu kaupat ovat hyvin yleisiä. Ne ovat ulkona, ja löydät kaiken mitä tarvitset siellä, kuten ruokaa, vaatteita, taidetta, jne. Yhdysvalloissa ne ovat ostoskeskukset, jotka ovat rakennuksia, jotka on kauppoja, jotka myyvät erilaisia ​​tavaroita ja palveluja.Kun se tulee ruokaa, jokainen Euroopan maa on omat erilliset kulinaarinen makuja, kun taas USA: ssa mukautuu ruokaa, sen maahanmuuttajat tuovat kotimaastaan, aloittaen niistä, jotka tulivat Euroopasta, italialaiset, saksalaiset ja ranskalaiset, ja myös ruoka Aasiasta ja Meksiko.

Eurooppalaiset juovat viiniä ateriat ja anna heidän lapsensa tekemään samoin. Perheet yleensä syödä kotiruokaa yhdessä, kun useimmat ihmiset Yhdysvalloissa taipuvainen vievää pikaruokaa ja ready-to-kokki tai ready-to-syödä ruokaa, ja ne kuluttavat enemmän olutta kuin viiniä.

Mitä hallituksen, USA on liittohallituksen kolme haaraa: toimeenpano-, lainsäädäntö- ja oikeusjärjestelmän. Kaikki oksat voivat toimia omasta vaikka samaan aikaan säännellä muilla toimialoilla. Euroopan unioni, sen sijaan, on Euroopan parlamentin ja Euroopan unionin neuvosto.

Yhteenveto:

1. USA on liittohallitus kun Euroopan unioni on parlamentaarinen.
2. elintaso Euroopassa on pienempi kuin Yhdysvalloissa.
3. Ihmiset Yhdysvalloissa kuluttavat enemmän olutta kun ihmiset kuluttavat Euroopassa viiniä.
4. Ruoka Yhdysvalloissa tulee eri maista vaikka jokainen maa Euroopassa on oma erillinen ruoka.
5. syöminen ja ruokailu tottumukset eurooppalaiset ovat muodollisia, ja niillä on taipumus syödä kotiruokaa kun taas Yhdysvalloissa ihmiset yleensä syödä valmiita kokki tai einekset.
6. USA on käyttänyt samaa valuuttaa (dollari) 1700-luvulta lähtien, kun Euro on vain ollut liikkeessä vuodesta 2002; ennen Euroopan maissa oli eri valuuttoja.