Ero rikkaiden ja köyhien maidenRich vs köyhiä maita

Mikä tekee rikas maa rikas ja mikä tekee köyhä maa köyhä? Se voi olla helppo erottaa rikkaiden ja köyhien maa, mutta ei liene yhtä indikaattoria maalle kutsua lopulta rikas.

Economics käyttää tiettyjä indeksejä, kuten BKT ja tulo asukasta kohti mitata tuottavuutta kansojen. Useimmat asiantuntijat väittävät, että korkeamman BKT kansakunnan, rikkaampi maa on tai sitä suuremmat tulot asukasta kohden, sitä vakaampi maan 'talous on. Tulot henkeä kohden muuten hieman sanelee, kuinka paljon kukin yksittäinen asuville maa ansaitsee vuodessa. BKT (bruttokansantuote) arvioi kansakunnan 's markkinoilla tuotettuja tavaroita ja palveluja. Näin ollen korkeampi bkt voi melkein aina koskea enemmän tuottavuutta maan sisällä.

BKT, voidaan sanoa, että kolme rikkaimmista maista maailmassa ovat USA, Kiina ja Japani. On hämmästyttävää huomata, että America 'bruttokansantuote on noin 50% suurempi kuin toisen seuraaja (Kiina). Myös BKT ei ole rajoitettu ja viljelysten koon tai alueen maa. Kuten Japani, on suhteellisen pieni, se voi silti kilpailija mantereen kokoinen kansakuntien '' Kiina ja USA vastoin köyhimpien maiden suhteen BKT pitäisi olla Sierra Leone, Somalia, ja Kongon tasavallan muun muassa. Nämä ovat kansakuntia nähdään olevan tuottamatonta. Lisäksi suurituloisin per asukasta kuuluu Norjassa. Ei ihme, monet unta työntekijät haluaisi työskennellä siellä huolimatta ankarat ympäristöolosuhteet ja harvaan asuttujen.

Muut ihmiset myös pitävät rikkaita maita alueina ja työllistymismahdollisuudet. Dubattuna kuin 'vihreä maa', jossa niin sanottu 'amerikkalainen unelma' asuu, Yhdysvalloissa on myös yksi suurimmista työnantajista maailman houkuttelee miljoonia ulkomailla työntekijöitä ympäri maailmaa.

Mitä tulee väestön 'oivallus, rikkaat maat kuvataan usein ihmisiä, jotka ovat optimistisia ja on myönteinen asenne elämään. Köyhillä mailla on usein kansalaisia, jotka ovat äänekkäästi anarkiaa, jotka haluavat muuttaa ja heidän korruptoituneet hallitukset loppuun. Jos , yrität kartoittaa ja tunnistaa kaikkein korruptoituneista maista maailmassa niin suurin osa niistä pidetään köyhiä maita.Lopuksi elinikä on myös indeksi maalle voidaan pitää joko rikas tai köyhä. Sanotaan, että rikkaat maat ovat väestön ikääntymisestä jossa 60-75% niiden kansalaista kuolee yli 70-vuotias johtuu kroonisia sairauksia kuten syöpää ja diabetesta. Köyhissä maissa kuitenkin pääosa niiden ihmiset usein kuolevat paljon nuorempana tasolla infektiosta johtuen, ajatellaan olevan hyvin ehkäistävissä sairauksien, kuten tuberkuloosin ja malarian. Nuorempi kimpale niiden väestöstä kuolee aikaisin samoin.

1. Rich maissa on usein korkea BKT ja tulo asukasta kohti verrattuna köyhiä.

2. Rich mailla on suurempi työllistymismahdollisuuksia ja enimmäkseen on kansalaisille myönteisiä näkymiä elämään.