Ero Commonwealth ja valtionCommonwealth vs State

Kansainyhteisön määritellään substantiivi joka viittaa ihmismäärän joka poliittisesti organisoitu yhden valtion. Se voi myös viitata liitto tai valtioiden ryhmä yhteisiä etuja ja tavoitteita. Se on alue, joka on varattu ja säätelee ihmisten tietyn kansakunnan. Esimerkkinä Brittiläisen joka koostuu useista kansojen jotka ovat pesäkkeitä tai ovat entisiä siirtomaita British Empire kuten Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Yhdysvalloissa, neljä valtiot kutsutaan myös yhteiskuntia syrjään sen liittyvän alueet, jotka ovat Puerto Rico ja Pohjois-Mariaanit, jotka kutsutaan myös yhteiskuntia. Neljä valtiota jotka on virallisesti kutsutaan yhteiskuntia ovat Pennsylvania, Kentucky, Virginia, ja Massachusettsissa. Niitä ei mainita virallisesti todetaan, termi, joka viittaa alueet, jotka ovat käytössä, ja hallitus valvoo tietyn kansakunnan. Valtio myös viittaa ryhmään poliittisesti järjestäytynyt alle hallituksen kuten ne, jotka käsittävät Yhdysvallat.

Yhdysvaltojen Amerikan koostuu viidenkymmenen valtioiden ja useita alueita, mutta neljä näistä valtioista ja kaksi alueet ovat virallisesti kutsutaan yhteiskuntia vaikka ei oikeastaan ​​mitään eroa neljän yhteiskuntia ja muissa valtioissa. Kentucky, Virginia, ja Massachusetts olivat kasvualustoja vallankumouksen, kun ylpeyttä torjunnassa Britannian sääntö. He lähtivät unionin ja mukautettu nimi 'Commonwealth' osoittaa eron hallituksen.

Kun Yhdysvallat muodostettiin ne yhdessä Kentucky, säilyttivät otsikko yhteiskuntia sijasta käyttöön termin 'toteaa.' Vaikka nimenä, ne samat etuoikeudet kuin muissa valtioissa.Tapaus Puerto Rico ja Pohjois-Mariaanit, toisaalta, on täysin eri asia. Kansalaiset näiden kahden Commonwealth alueet, vaikka Yhdysvaltojen kansalaisia, joilla ei ole ääni- edustusta kongressissa ja eivät saa äänestää presidentinvaalien. Vaikka ne maksavat sosiaaliturva verot ja ovat oikeutettuja liittovaltion hyvinvointi, Yhdysvaltain Internal Revenue Code ei koske niitä. Nämä erot kuitenkin ovat seurausta niiden ollessa alueiden tai yhtiömiehille Yhdysvaltojen ja ei siksi asemansa yhteiskuntia.

Yhteenveto:

1. Commonwealth on poliittisesti järjestäytynyt ihmismäärän joka on alle yksi hallitus, kun tila on alue, joka valvoo ja säätelee kansakunnan.
2. Esimerkkejä yhteiskuntia ovat jäseniä Brittiläisen kuten Australia ja Uusi-Seelanti ja neljän valtion USA koostuu Pennsylvania, Kentucky, Virginia, ja Massachusetts taas esimerkkejä valtiot ovat muiden 46 valtioiden Yhdysvalloissa kuin Alaska ja Kaliforniassa .
3. Joitakin liittyvät alueet USA kutsutaan myös yhteiskuntia, mutta mikään kutsutaan maissa, koska niillä ei ole kaikkia etuoikeuksia, että muut valtiot ovat.