Ero Sunni ja TablighSunni vs Tabligh

Islam on paljon oksat ja suuret oksat ovat sunnit, Tabligh ja Shia. Kaikki nämä oksat ovat erilaisia ​​uskonnollisia käytännössä usko jumala ja muita asioita. Täällä voimme keskustella suurin ero sunnien ja Tabligh.

Tabligh on haara Islamissa että katsoo, että on yksi Jumala. Se katsoo myös, että Profeetta Mohammad oli mies, joka oli tekemässä Jumala 'työtä, kun hän oli valittu siihen.

Tabligh uskoo myös, että ne ovat tässä maailmassa ei ole vain levittää uskontoa vaan myös muistuttaa kaikkia muslimeja tehtävistään uskonnollisena henkilö. Siinä korostetaan myös, että kaikki muslimit elää säädettyä Profeetta Mohammad. Tabligh haluaa kaikki muslimit seurata sanoja suuri profeetta ja olla esimerkkinä muille. Se korostaa, että kaikki muslimit pitäisi elää kuten opettaa noin 1400 vuotta sitten.

Tabligh ollut oikeastaan ​​ole haara islamin. Aiemmin Tabligh tunnettiin 'tiedottaminen'. Kaikki muslimit, mukaan lukien Shais ja sunnien oli noudatettava Tabligh.

Sunni on osa islamin joka on lähes sama järjestelmä kuin on Tabligh ryhmään. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä, että sunneista uskotaan, että Profeetta Mohammad ei pelkästään ihminen. Sillä sunnit, Profeetta Mohammad oli enemmän kuin mies, joka oli yleisvirtalähde. Sunnien hyväksyi myös neljä ensimmäistä caliphs kuin laillinen seuraajat profeetta Muhammedin.

'Sunni' on sana, joka on johdettu Sunnan arabian sana, joka viittaa toimien ja sanat profeetta Mohammad.However monia ristiriitoja sanasta Tabligh.

Sunnit myös muodostavat suurimman ryhmän Islams maailmassa.Yhteenveto

1. Tabligh on haara Islamissa että katsoo, että on yksi Jumala. Se katsoo myös, että Profeetta Mohammad oli mies, joka oli tekemässä Jumala 'työtä, kun hän oli valittu siihen.

2. sunnit uskoivat, että Profeetta Mohammad ei ollut pelkästään ihminen. Sillä sunnit, Profeetta Mohammad oli enemmän kuin mies, joka oli yleisvirtalähde.

3. Tabligh haluaa kaikki muslimit seurata sanoja suuri profeetta ja olla esimerkkinä muille.

4. Aiemmin Tabligh tunnettiin 'tiedottaminen'. Kaikki muslimit, mukaan lukien Shais ja sunnien oli noudatettava Tabligh.

5. sunnit hyväksyi myös neljä ensimmäistä caliphs kuin laillinen seuraajat profeetta Muhammedin.