Ero Mikrotaloustiede ja MakrotaloustiedeMikrotaloustiede vs Makrotaloustiede

Välillä on eroja mikrotaloustiede ja macroeconomics, vaikka toisinaan voi olla vaikea erottaa toiminnot kaksi. Ensinnäkin, nämä molemmat ehdot mainitut ovat alaluokkiin taloustieteen itse. Kuten nimet 'mikro' ja 'makro' tarkoita, mikrotalouden helpottaa päätöksiä pienempien toimialojen, sekä makrotalous keskittyy koko talouteen ja teollisuuden. Nämä kaksi taloudet ovat toisistaan ​​riippuvaisia, ja yhdessä ne kehittävät strategian kokonaiskasvu organisaatio. Ne ovat kaksi tärkeintä aloilla talouden, ja ovat tarpeen nousu taloudessa.

Mikrotaloustiede keskittyy markkinoilla 's kysynnän ja tarjonnan, jotka määräävät talous' s hintatasoa. Toisin sanoen, mikrotalous keskittyy 'ylä' ja 'alamäkiä' markkinoiden palvelujen ja tavaroiden, ja miten hinta vaikuttaa kasvuun näillä markkinoilla. Tärkeä näkökohta tässä taloudessa, on myös tutkittava markkinahäiriö, eli kun markkinat eivät tarjoa effectual tuloksia. Meidän hetkellä mikrotalouden on tullut yksi tärkeimmistä strategioita Taloustieteiden. Sen tärkein merkitys on analysoida talouden voimat, kuluttajakäyttäytyminen, ja tavoista laskea kysynnän ja tarjonnan markkinoilla.

Toisaalta, kokonaistalouden tutkii samanlaisia ​​käsitteitä, mutta paljon laajempaa lähestymistapaa. Painopiste makrotalous on pohjimmiltaan maa 'tulot, ja aseman ulkomaisten kauppojen kanssa tutkimus työttömyysaste, BKT ja hintaindeksit. Macroeconomists todetaan usein tehdä erilaisia ​​malleja, ja suhteet, välillä tekijät, kuten ulostulo, kansantulo, työttömyys, kulutus, säästäminen, inflaatio, kansainvälinen kauppa, investoinnit, ja kansainvälinen talous. Kaiken makrotalous on laaja kenttä, joka keskittyy kahteen alueeseen, taloudellisen kasvun ja muutosten kansantulosta.

Hallitukset tehdä poliittisia muutoksia välttää erilaisia ​​taloudellisia vaikeuksia, koska he tietävät, miten vakaan talouden. Tämä on yksi parhaita keinoja vakauttaa ja varmistaa kasvun kansakunnan 'talous. Siksi kokonaistalouden ylläpitää kahta strategiaa:

Finanssipolitiikan: Tärkeintä on finanssipolitiikan verotus ja valtion menoja, jossa hallitus keskittyy keräyslaitteen tulojen valtuuttaa taloutta. Tämä voi luoda vankka vaikutus talouskasvuun.

Rahapolitiikka: Tämä käytäntö hallitsee rahaviranomainen, keskuspankki, tai maan hallituksen ja keskitytään saatavuuteen ja rahan tarjontaa ja korot, jotta voidaan ylläpitää kasvua taloudessa.

Yhteenveto:Mikrotalouden ja makrotalouden ovat tärkeitä tutkimuksia sisällä taloustieteen, jotka ovat olennaisia ​​kokonaiskasvua ja standardi talouden. Vaikka kaksi tutkimusta ovat erilaisia, ja Mikrotaloustiede keskittyy pienempiin toimialat, ja makrotalouden keskittyen suurempi tulojen kansakunnan, ne ovat toisistaan ​​riippuvaisia, ja toimivat sopusoinnussa keskenään. Tärkeimmät erot ovat:

1. Mikrotaloustiede keskittyy markkinoilla 's kysynnän ja tarjonnan, ja määrittää taloudellista hintatasoa.

2. Makrotalous on laaja kenttä, joka keskittyy kahteen pääalueeseen, taloudellisen kasvun ja muutosten kansantulosta.

3. Microeconomics helpottaa päätöksentekoa pienemmille toimialoilla.

4. Makrotaloustiede keskittyy työttömyysaste, BKT ja hintaindeksit, suurempien teollisuuden ja koko talouteen.