Ero Manager ja Leader
Manager vs Leader

Vaikka sanat johtaja ja johtaja voi näkyä tarkoittavan ne sama asia, ne eivät ole. ? Johtaja on joku, joka hallinnoi ja vastaa tärkeitä näkökohtia työtä, projekti tai joukkue. ? Johtaja on joku, joka on vaikutusvaltainen, ottaa vastaa, ja on esimerkki muille. ? Johtajia ja johtajat saavat monasti otsikko teoksen, koulutus- tai joukkueen ympäristössä osoitus niiden hallintaa ja johtamistaitoja. ? Ihanteellisessa tilanteessa, johtaja tulisi olla johtamistaidot, ja samalla johtava tulisi olla johtamistaidot.

Johtajat ovat erilaiset vastuut perusteella, mitä he tekevät ja keitä he ovat hallinnassa. ? Heillä on kyky siirtää ja toteuttaa suunnitelmia yrityksen tai tiimin. ? Johtajat ovat tarpeen säilyttää johdonmukainen käsitys joka vastaa ryhmässä. ? Johtaja on henkilö, joka ryhtyy johtamaan ryhmään ja haluaa suorittaa parhaan kykynsä ja auttaa muita tekemään samoin. ? Vuonna joukkue, koulu tai yrityskäyttöön, menestyvä johtaja pitäisi olla sekä johtamis- ja johtamistaidot.

Jotkut katsoa johtajille niin erilainen, koska johtaja pyrkii käsittelemään henkilökohtaisia ​​kysymyksiä ryhmän, kun taas johtaja hoitaa tehtäviä ja, ei ihmisiä. ? Lisäksi uskotaan, että johtaja, koska niitä pidetään ylivoimainen, on alaisia. ? Alaistensa ovat ihmisiä, jotka pitäisi seurata ja tehdä, mitä he opastetaan niiden johtaja. ? Johtajaa ei ole alaisia, johtaja on seuraajia. ? Seuraajia ovat ihmisiä, jotka uskovat, mitä johtaja opettaa vai koska he ovat ansainneet tietyn määrän kunnioitusta. ? Seuraaja ei pakko seuraa johtajaa, toisin kuin johtaja ja hänen alaisensa.Myös erilaisia ​​vastauksia tiettyihin tilanteisiin, jotka ovat tyypillisiä johtaja ja johtaja. ? Johtaja pyrkii saamaan tuloksia tekemällä sääntöjä, jäljellä ohjaus, ja reagoida tilanteisiin he saattavat kohdata. ? Johtaja valitsee saavuttamaan tavoitteensa intohimo, sydän, ja karismaa. ? Johtaja on sanottu parempia ihmisiä taitoja kuin johtaja, joten niillä on taipumus keskittyä ihmisen tunteita ja haluja. ? Johtajat eivät sisällä ihmisen tunne tai halu niiden päätösten he haluavat käyttää tiivis, tieteellisiä hoitomenetelmiin ryhmän.

Vaikka johtaja ja johtaja on hyvin erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka auttavat heitä menestymään, se on ne johtamisen ja esimiestyön ominaisuuksia, jotka tulevat yhdessä tehdä hyvä johtaja,? joka pitäisi myös olla johtaja.

Yhteenveto

Koulutuksen järjestäjä ja ottaa vastuun tilanteesta. ? Johtaja ottaa vastaa, on vaikutusvaltainen, ja näyttää esimerkkiä.

Johtaja on vastuut ja on voitava siirtää ja toteuttaa suunnitelmia. ? Johtaja on esimerkkinä muille ja on joku, joka doesn 'T välttämättä on suuri vastuu.

Johtajat ovat alaisten, jotka seurata sääntöjä. ? Johtajat ovat yksilöitä, jotka uskovat mitä he sanovat, joka tunnetaan myös seuraajia.