Ero Agentti ja jakelijaAgentti vs Jakelija

Yritykset luottavat aineita ja jakelijoiden myyvät tuotteita ja palveluja. Agentit eivät kuitenkaan ole myyntihenkilöstölle, kun taas jakelijat ovat suoraan myyjä tuotteiden. Sellaisenaan ne ovat erilaisia ​​monin tavoin.

Agentit ovat todella kampanjoijat tuotteita, ja ne ovat varsin tuttuja markkinoilla. Agentit ovat suorassa suhteessa asiakkaiden kanssa, ja heidän on tiedettävä asiakkaat ja heidän tarpeensa hyvin. Agentit ovat vastuussa vain tuotteiden myyntiä, mutta niillä ei ole mitään suoraa yhteyttä yrityksen. He eivät osta tuotteita suoraan yrityksiltä. Agentit eivät osallistu toimituksen tai huoltopalveluita. Agentit on kiinteä provision työssään.

Nyt puhutaan jakelijat, niillä on suora yhteys yhtiön kanssa. Toisin kuin tekijöille, jakelijoille ostaa tuotteen suoraan yrityksen ja jakaa sen markkinoilla. Lisäksi jälleenmyyjät tarjoavat myös huoltopalveluita, jotka agentit eivät tarjoa.

Vaikka aine voidaan kutsua yhtiön 'edustaja, jakelija ei voi kutsua niin, kun hän ostaa tuotteen ja sitten myy sitä. Agentit voivat olla suoraan yhtiöiden työntekijöiden tai itsenäisiä. Toisaalta, jakelijat eivät palveluksessa.Agentti on vastuussa löytymisen ihmisiä ja neuvottelee heidät ostamaan tuotteen. Vaikka aine on näitä tehtäviä saavutettujen heille, heillä ei ole viimeinen sana koskien myyntiä; viimeinen sana on, että yrityksen. No, tämä periaate ei ole sovellettavissa jakelijoille, koska niillä ei ole mitään roolia neuvoteltaessa asiakkaiden kanssa; ne vain toimivallaltaan jakaa tuotteen markkinoille.

Yhteenveto:

1. Agents eivät suoraan myyntihenkilöstölle, kun taas jakelijat ovat suoraan myyjä tuotteiden.
2. aineet ovat vastuussa vain tuotteiden myyntiä.
3. Agentit eivät osallistu toimitukseen tai huoltopalveluita. Toisin kuin tekijöille, jakelijoille ostaa tuotteen suoraan yrityksen ja jakaa sen markkinoilla. Lisäksi jälleenmyyjät tarjoavat myös huoltopalveluita, jotka agentit eivät tarjoa.
4. Vaikka aine voidaan kutsua yhtiön 'edustaja, jakelija ei voi kutsua niin, kun hän ostaa tuotteen ja sitten myy sitä.