Ero toimitusjohtaja ja pääjohtajaToimitusjohtaja vs toiminnanjohtaja

Organisaatiorakenteet eri yhtiöiden on aseteltu monin eri tavoin.

Rakenne voisi olla pystysuora hierarkia ketjun komentoja tai vaakasuoraan ristikkorakenne riippuen yrityksen profiilia ja tuotteita, joita se on tarjouksia.

Kuitenkin riippumatta organisaation rakenteesta, on olemassa tiettyjä sääntöjä, joita sääntelyn hallituksissa eri markkinoilla ja Keski pankeille Useiden maiden etujen suojelemiseksi eri sidosryhmien yrityksessä, kuten osakkeenomistajien, velallisten ja vastaavat.

Kansainväliset standardit ovat sopineet joiden mukaan Limited Company työllistää rahaa markkinoiden rakenne on 4 listan järjestelmän. Mukaan yleisesti hyväksyttyjä standardeja, Hallitus muodostaa yläosassa askelmalla yrityksen rakenteen. Tämä hallitus on onnistunut jonka toimitusjohtaja (CEO), joka on lauman johtaja ruodussa. Hän on pääjohtaja kaikki yleiset johtajat sekä joitakin enemmän.

Kolmas taso on se yleinen johto, joka päättää itsenäisesti omissa yksiköissä. Toiminta Yrityksen jakautuvat kannalta yksiköissä.

Eri valmiit tuotteet ovat sitten, yhdistetään yhdeksi päätuotteen, jota yhtiö edustaa. Viimeinen tikkaat kuuluvat johtajat, jotka ovat suorassa kosketuksessa 'kentän'.Toimitusjohtaja vastaa koko tuotantoprosessin, joka alkaa hänen sitten alas alla, oikealla tuotannosta, laadunvalvonta, prosesseihin, rekrytointi, markkinointi, myyntiin, voittoa, ja jopa rakentaa tulevaa politiikkaa yhtiö.

Toimitusjohtaja valvoo johtokunta, joka edustaa sidosryhmiä yrityksen. Viestintälinjan välillä toimitusjohtajan ja hallituksen on hallituksen sihteeri, joka alushousut hallituksen noin työskentelystä toimitusjohtajan.

Hallitus johtaa pääjohtaja (ED), tai toimitusjohtaja. Vastuualueet hallituksen johdolla Toiminnanjohtaja, joihin liittyvät kutsuvan ja hallintaan Yhtiökokous Osuudenomistajien, yhtyä politiikkaa toimitusjohtajista. Jos pääjohtaja ei, hän voi korvata ja varat yhtiön järjestää. Pääjohtaja toimii Chief piiska johtava lausunnon koko hallituksen ja toimitusjohtajan, on hänen sinisilmäinen poika.

Jotta yritys onnistuisi, on välttämätöntä, että sekä ED ja toimitusjohtaja toimivat rytmi. Yhteenvetona:

1. Pääjohtaja johtaa hallitus.