Ero HRM ja Strategic HRMHRM vs Strateginen HRM

HRM on Human Resources Management, joka on strateginen lähestymistapa hallintaan työntekijää. HRM käsittää prosessi työllistää ihmisiä, heidän taitojensa / valmiudet, ja hyödyntäen palveluja. Mutta tänään, HRM on törmännyt monia muutoksia, ja viimeisin on strateginen HRM joka on tehokkain ajatus tällä hetkellä. Strateginen HRM voidaan kutsua haara HRM.

HRM, perinteisiä menetelmiä noudatetaan. Perinteiset menetelmät tarkoittaa valinnan tai rekrytointiprosessia ja antamalla koulutusta. Tämä HRM prosessi ei ollut erityisiä sääntöjä eri aloilla, kuten rekrytointi, koulutus, ja hyödyntäen palveluja. Tämä tekee strategisen HRM eroaa HRM. Strategiseen HRM olemassa erityisiä sääntöjä määritetty erikoisalojen.

HRM, ei ole erillisiä ihmisiä eri aloilla taas strategisen HRM on olemassa erilaisia ​​ihmisiä, jotka ovat taitavia tietyillä alueilla. Se ei ole, että samat henkilöt käsittelevät rekrytointia, koulutusta ja työntekijöiden arviointi.

Kuten jo merkitsee, Strategic HRM käsittelee strategisista näkökohdista HRM. Toisin HRM, strateginen HRM keskittyy pääasiassa ohjelmien pitkän aikavälin tavoitteita. Vaikka HRM ja strategisen HRM Keskittymistä työntekijöiden tuottavuutta, Strategic HRM käyttää useita strategisia menetelmiä.Toisin kuin perinteiset HRM, strateginen HRM käyttää kehittyneempiä menetelmiä parantaa yleistä työntekijöiden motivaatiota ja tuottavuutta. Toisin kuin perinteiset HRM, strateginen HRM käyttää järjestelmällisemmin välineitä.

Vaikka perinteinen HRM keskittyy lähinnä työntekijöiden välisissä suhteissa, Startegic HRM keskittyy kumppanuuksien sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita. Kun HRM on vain lyhyen aikavälin tavoitteita, Strategic HRM on pitkän aikavälin tavoitteita.
Harkittaessa työn suunnittelu on tiukka työnjako ja riippumattomuus erikoistuminen HRM. Toisaalta, työ jako strategisen HRM on joustava. Kun HRM on henkilöstön asiantuntijoita, Strategic HRM on esimiesten.
Yhteenveto:

1. HRM liittyy prosessi työllistää ihmisiä, heidän taitojensa / valmiudet, ja hyödyntäen palveluja. Strateginen HRM voidaan kutsua haara HRM.
2. Vaikka perinteinen HRM keskittyy lähinnä työntekijöiden välisissä suhteissa, Startegic HRM keskittyy kumppanuuksien sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita.
3. Kun HRM on vain lyhyen aikavälin tavoitteita, strateginen HRM on pitkän aikavälin tavoitteita.
4. Kun HRM on henkilöstön asiantuntijoita, Strategic HTM on esimiesten.