Ero Tuotemerkkitietoisuus ja Brand PositioningTuotemerkkitietoisuus vs Brand Positioning

Brand tietoisuutta ja asemointi ovat kaksi hyvin eri asioita tuotemerkin markkinoilla. Branditunnettuus kuluttaja 'kykyä tunnistaa tietyn merkin ja saada tietoa tuotemerkin, ja brändin asemointi on tärkein prosessi jota markkinoijat kohdistaa asiakkailleen.

Tuotemerkkitietoisuus
Branditunnettuus kyky asiakkaan tunnistaa ja muistaa tietyn merkkistä eri olosuhteissa. Se sisältää yhdistää tietty tunnussävelmät, logoja jne tuotemerkin ja muistuttaa ja tunnustaa brändin. Brand tietoisuus auttaa ymmärtämään palvelun luokka tuotemerkin ja tunnustetaan, mitkä palvelut ja tuotteet myydään kyseisen merkin. Se on tärkeä osa myyntityöstä, koska asiakkaat eivät voi harkita ostaa tuotemerkin, joista heillä ei ole mitään tietoa tai eivät ole tietoisia brändin. Useimmat yritykset yrittää kohdistaa Top-of-Mind brändin tunnettuutta. Eri tasoilla bränditietoisuutta ovat:

Top-of-Mind- Kun asiakas voi heti nimetä tuotemerkin tietyn palvelutuotteen ja nimi tuotemerkin välittömästi ponnahtaa mielessä kuluttajan sitä kutsutaan Top-of-Mind tietoisuus.
Aided tietoisuuden Kun kuluttaja tunnistaa tai muistuttaa brändin vain silloin, kun nimi tuotemerkin luetaan ääneen tai muistutti käyttämällä apuna eteensä sitä kutsutaan tuetun tietoisuutta.
Strateginen tietoisuuden Kun kuluttaja tunnistaa merkin, joka on Top-of-Mind ja on myös muistettava parempana tuotemerkki kuin mikään muu merkki käytettävissä, sitä kutsutaan strateginen tietoisuus. USP tai ainutlaatuinen myyntivaltti näiden tuotteiden erottaa sen muista merkkejä.

Brand Positioning
Brandin asemointi on prosessi käyttää markkinoinnissa asentoon tai luo henkilö- tai kuvan nimi brandi kuluttajien mieleen. Brändin asemointi, yritykset tunnistaa Markkinapotentiaalin tietyn tuotteen he käyttävät perinteistä strategioita markkinoinnin kuten jakelun, edistäminen, hinta, kilpailu, ja pakkaus tehdä vaikutuksen kuluttaja 's mielessä.Paikannus on käsite, ja se otettiin käyttöön ensimmäisen kerran Jack Taimen ja myöhemmin suosittu, Al Ries ja Jack Trout niiden kirjat; 'Teollinen markkinointi' ja 'Paikannus: The Battle for Your Mind' vastaavasti.
Brandin asemointi perustuu ajatukseen, että kuluttajat altistuvat toivottuja ja ylivoimainen mainonta päivittäin, ja niillä on taipumus poistaa tai hylätä tietoja, jotka eivät sovi tai etsi vapaa paikka mielessään. Siten sijoittamiseksi tuotemerkki tyhjään paikkaan kuluttajan täytyy kommunikoida merkki, sopivin aika ja sopiva olosuhteisiin. Paikannus kuuluu myös:

De-positioningCIt liittyy muuttuviin identiteettiä tuotteiden kanssa kilpailevien identiteetin niiden (yrityksen 's) tuotteita.
Re-positioningCIt vaadi muuta identiteettiä tietyn tuotteen suhteen identiteettiä muihin kilpaileviin tuotteisiin.

Yhteenveto: