Ero Palkka ja tunneittainPalkka vs tunneittain

On paljon asioita huomioon, kun on kyse tyyppisiä korvausten. Urakoitsijat, työnantajat ja yritykset maksavat työntekijöilleen eri tyypistä riippuen, luonto, ja työn kestosta. Tässä yhteydessä palkka tai toimihenkilöiden palkka- ja tuntipalkka järjestelmät ovat kaikki astuneet voimaan tänään 's nyky-yhteiskunnassa.

Toimihenkilö yksilö on joku, joka saa hänen palkkaa, joka perustuu kiinteään vuosittain tai kuukausittain kiinteä laskenta, palkka. Jos vuosipalkka on $ 30.000 tämä on jakaa edelleen kokonaismäärä paydays tai maksukaudet että työntekijä nauttivat koko vuoden. Useimmille toinen kuukausi tulospalkkiojärjestelmä antaa tässä työntekijä noin $ 1,250 per palkanmaksukauden (per 15 päivää).

Työntekijä tuntipalkkaa on joku, joka on maksetaan tuntipalkkaa. Tämä tarkoittaa, että jos olet maksetaan nopeudella $ 10 per tunti, saat $ 80 8 tuntia työtä yhden päivän. Luonteesta riippuen työn ja asiantuntemuksen tasoa tarvitaan työskentelyyn loppuun, tunti- hinnat saattavat vaihdella. Kuitenkin useimmat työt, jotka tuntipalkkaa yhtyvät hinnat näiden toimihenkilöiden jos viimeksi mainittu 's palkka lasketaan tunnissa.

Joten, jolla on oikeus palkkatyön? No, monet ovat sitä mieltä, että toimihenkilöiden työpaikat enimmäkseen tarjoavat palkkatyön. Ammattilaisiin kuten esimiehet ja säännöllinen toimistotyöntekijät yleensä vapautettu ylityökorvauksia, koska he, on annettu kiinteästä palkasta. Kuitenkin jotkut työnantajat antaa vähän ylimääräistä niille, jotka työskentelevät yli niiden standardi vuorossa. Laskenta Tämän lisätuloja säätelee yleensä valtion 's työ koodeja. Sen sijaan tuntipalkkaiselle työpaikat ovat yleensä niitä, jotka ovat vain osa-aikaisesti tai sopimusta. Useimmat käsityötä työntekijät saavat tämäntyyppisiä palkka.Palkka palkkausjärjestelmän on hyvä niille, jotka päättyvät yleensä työnsä ajoissa taas tuntipalkka järjestelmä on parasta niille, jotka työskentelevät yli niiden normaalin siirtyminen tuntia, koska se on mahdollista tuottaa enemmän tuloja.

Yhteenveto:

1. palkka palkkausjärjestelmän yleensä myönnetään kokopäiväistä ja säännöllinen työntekijää, kun tuntipalkka palkka on yleensä annetaan osa-aikaisesti tai sopimukseen ruumiillisen työn.
2. Palkka palkka työntekijöille maksetaan kiinteällä vuosi- tai kuukausipalkasta paketti. Ne ovat myös yleensä ylitöitä vapautettu.