Ero MBA ja Master 'sMBA vs Master 's

Valmistuttuaan kandidaatin 'tutkinto, ammattilaiset haluavat haastaa itsensä enemmän ansaitsemalla Master' s aste. Yksi suosituimmista Master 's astetta, joka auttoi muovaamaan jatkokoulutuksen opetussuunnitelman on MBA, täysin tunnettu Master of Business Administration.

Master 's aste on tullut erittäin suosittu Yhdysvalloissa Monet yrittävät lopettaa siinä määrin saada paremmat mahdollisuudet työssä ja muissa edistysaskeleista niiden uran. He yksinkertaisesti täytyy lopettaa 1-2 vuotta opiskelua päälle niiden kollegiaalinen koulutus kuin kandidaatin 's ohjelma. Master 's tutkinto on yleinen ohjelma, oksat pois yli 60 muuta subspecific Master' s määrin kaikilla koulutusaloilla tieteestä taiteen ja Master 's astetta, jotka ovat taipuvaisia ​​ammatteja kuten hoitotyön, suunnittelu ja koulutus monien toiset.

'MBA' on yksi niistä Master 's astetta, jotka liittyvät ammatteihin. Se on jatko-ohjelma, joka on erikoistunut liiketoiminnan entistä bisneshenkisiä ammattilainen. Kuten useimpien Master' s astetta, kesto MBA vaihtelevat vielä erilaisia ​​laitoksia. Vaikka on olemassa pitkiä kolmen vuoden MBA-ohjelmia tarjotaan, useimmiten se vain yksikin kaksi vuotta.

Historiallisesti sanotaan, että ensimmäinen Master 'tutkinto on annettu keskiosaan 1800-luvulla. Ihmiset alkoivat mieleen ohjelma, jota käytetään pääasiassa siltana kohti saada paljon himoitun tohtorin tutkinto. Ensimmäinen Master' s astetta ovat olleet enimmäkseen akateemista luonteeltaan. Vuonna kynnyksellä 1900, liike päät pyrki kehittämään jatko-ohjelma, joka edelleen viljellä mielissä liiketoiminnan ammattilaisia. Ohjelma he kehittivät antaa oppilaille ansaita MBA sen päätyttyä.MBA hetkellä hyvin erilaisia. Jotkut laitokset tarjoavat MBA, jotka ovat edelleen pääasiassa akateemisen ja keskittyä enemmän tilastoja ja taloutta. Muut variaatiot langeta oppijoitaan on ensi käden käytäntö oppiminen kokemusta tehdä työtä kuten OTJ (on työssä) koulutusta. Kummassakin setup, merkittäviä henkilöitä ja asiantuntijoita liiketoiminnan käytetään usein tekemään työtä mentoroinnin.

Yhteenveto:

1. Master 's tutkinnot ovat yleisiä nimiä jatko-ohjelma ottanut opiskelijoiden suoritettuaan kandidaatin 's tai kollegiaalinen astetta.
2. 'MBA' on vain yksi monista tyyppejä Master 's astetta saatavilla tänään.
3. MBA on tarkempi liiketoiminnan ja ammattilaiset.