Ero Talouskasvu ja sivistyksellisiä Growth



Talouskasvu vs Cultural Growth

Sekä talouskasvu ja kulttuurisen kasvun tarvitaan kasvua maan. Jotkut sanovat, että maa 's kasvu määräytyy vain sen talouskasvua. Tämä ei kuitenkaan ole niin kulttuurisen kasvun lisää myös se. Sekä kulttuurisen kasvun ja talouskasvu ovat samaan suuntaan.

Kun talouskasvu liittyy raha-asioissa, kulttuuriin kasvu liittyy perinteeseen, kulttuuriin ja ihmisiin. Mutta maa 's potentiaali tunnetaan kansainvälisesti kannalta sen taloudellisen kasvun ja ei siksi sen kulttuurisen kasvun. Se on vakaus talouskasvuun, joka auttaa houkuttelemaan investointeja. Jotkin maat ovat myös tunnettuja maailmanlaajuisesti kulttuuriaan.

Talouskasvu maa määritetään yleensä suhteen sen bruttokansantuotteesta tai BKT. Jos kasvu BKT, niin voidaan sanoa, että maassa on huomattavaa taloudellista kasvua. Talouskehitys liittyy tuottavuuden kasvu, joka voi sisältää palvelujen, tavaroiden, työvoiman, pääoman ja materiaaleja. Jokainen maa odottaa talouskasvun se on merkki maan 'edistymisestä kaikilla aloilla.

Kulttuurinen kasvu liittyy enemmän kansallisuudesta ja perinteitä. Se on kulttuurinäkökohdat ihmiset joka erottaa ihmiset yhdestä maasta toiseen. Se on kulttuuri, joka osoittaa, että henkilö on tietystä maasta. Maa voi vetää lisää turisteja, jos niillä ei ole huomattavaa kulttuurista kasvua. Jos maa on runsaasti kulttuuri, on olemassa suuntaus, että ihmisiä muista maista parven kyseiseen maahan ymmärtämiseksi ja oppia uutta kulttuuria ja perinteitä.



Kaikissa mielessä, maa 's kasvua ja hyvinvointia määrittävät sekä sen kulttuurista sekä taloudellista kasvua.

Yhteenveto:

1. Sekä talouskasvu ja kulttuurisen kasvun tarvitaan kasvua maan.
2. Kun talouskasvu liittyy raha-asioissa, kulttuuriin kasvu liittyy perinteeseen, kulttuuriin, ja ihmiset.
3. talouskasvu maan määritetään yleensä suhteen sen bruttokansantuotteesta tai BKT. Jos kasvu BKT, niin voidaan sanoa, että maassa on huomattavaa taloudellista kasvua.
4. Kulttuurinen kasvu liittyy enemmän kansallisuudesta ja perinteitä. Se on kulttuurinäkökohdat ihmiset joka erottaa ihmiset yhdestä maasta toiseen.
5. Jos maa on runsaasti kulttuuri, on olemassa suuntaus, että ihmisiä muista maista parven kyseiseen maahan ymmärtämiseksi ja oppia uutta kulttuuria ja perinteitä.