Ero kyselyjä ja tutkimuksia Kyselylomakkeet vs Surveys

Haluatko tietää ero tutkimuksen ja kyselylomakkeen? Lue ja selvittää.

kyselylomake
Kyselylomake on tutkimus työkalu, joka käyttää kysymyksiä kerätä tietoja useista vastaajien. Se on eräänlainen kyselyn tarkoitus auttaa tilastollisen analyysin vastauksista.

On kaksi tyyppiä kyselylomake:
C Kyselylomakkeet jotka mittaavat erillisiä muuttujia, kuten kysymyksiä henkilö 's mieltymykset, käyttäytyminen, ja tosiasiat.
C Kyselylomakkeet jotka mittaavat muuttujat sisältyvät asteikolla kaltaisia ​​yksittäisiä henkilöitä ja muita ominaisuuksia, asenteita, ja indeksi.

Kysymykset voivat olla avoimia, jossa vastaaja voi muotoilla oman vastauksen, vai suljettu jossa on useita vaihtoehtoja annetaan joista vastaaja voi valita vastauksen.

Rakentamiseen kyselylomakkeet, on olemassa joitakin sääntöjä on noudatettava. Ensimmäinen on muotoilla lausuntoja, joita voidaan tulkita eri tavoin eri ihmiset, jotka antavat erilaisia ​​vastauksia. Toinen on käyttää positiivisia lausuntoja vain ja on avoin vastaus luokan jokaisen mahdollisen vastauksen. Kolmas on koskaan tee mitään oletusta siitä vastaaja ja välttää kohteita, jotka voivat olla enemmän kuin yksi kysymys.On myös tarpeen käyttää selkeitä ja täsmällisiä sanoja, kielioppia, ja oikea välimerkkejä, onko kysymykset on esitetty suullisesti, paperilla tai tietokoneen.

Kyselylomakkeet ovat halpoja, lähes vaivatonta, ja yksinkertainen. Vaikka kyselyt ovat hyviä pieniä tutkimuksia, se voi olla epäkäytännöllistä käyttää niitä hankkeita, joihin liittyy suuri määrä vastaajia.

tutkimus
Tutkimus on systemaattinen tietojen keräämistä eri henkilöitä. Niitä käytetään tieteellisiin tarkoituksiin ja antaa tietoa kaikilla tutkimusaloilla jossa menestys riippuu siitä, miten väestö edustaa vastaajat.
Kustannukset, kattavuus, joustavuus, halukkuutta osallistua, ja tarkkuutta vastauksista voi vaikuttaa tapa kartoittaa parhaillaan.

Tässä ovat keinoja, miten voidaan teettää:
C Puhelin, joka voi olla suuri vastausprosentti, on halpa, ja on hyvä kansallinen tai kansainvälinen tutkimuksia. Kolmenlaisia: perinteinen puhelin haastattelu, tietokoneavusteinen puhelinhaastattelu, ja tietokoneavusteinen puhelin numerot.
C Mail, joka on hyvin edullinen, erittäin kätevä, mahdollistaa suuren määrän tietoa voidaan saada, mutta voi kestää pitempään vastausten palata ja ei sovi asioita, jotka kaipaavat selvennystä.
C verkkokysely, joka tehdään sähköpostitse, on nopea, halpa ja helppo muokata, mutta voidaan manipuloida ja on suunnattu nuoremmat.
C Personal in-home kyselyyn, jossa vastaajat haastatellaan koteihinsa, joka voi olla kallista.
C Personal mall siepata kyselyn, joka suoritetaan kauppakeskuksissa.

Yhteenveto
1. kyselylomake on tutkimus työkalu, joka käyttää kysymyksiä tietojen keräämistä eri vastaajien kun tutkimus on järjestelmällinen tietojen keräämistä eri henkilöitä.
2. kyselylomake on tutkimuksen väline, kun tutkimus on prosessi käyttää kyselylomakkeen kerätä tietoja.