Ero henkilöstön virasto ja Executive Recruiter AgencyHenkilöstöä virasto vs Executive Recruiter Agency

Executive rekrytoija virastot, tai Headhunters, ja henkilöstön virastot ovat virastot, jotka toimivat välittäjänä työnantajien ja työntekijöiden. Molemmat virastot on samanlainen kehys, mutta niiden toiminnot ovat hieman erilaisia ​​keskenään. Ensisijainen tavoite molempien virastojen on sovittaa vaatimukset yrityksen kanssa työvoimaa tietoja palkkaamiseen. Kun yritys vaatii ehdokas täyttää mahdollisille postitse vaatimus välitetään näiden virastojen. Sen sijaan, että etsivät ehdokkaita itseään, jossa työn profiilia ja odotukset yhtiön annetaan henkilöstön virasto ja toimeenpanevan työnvälitystoimisto, joilla on pääsy valtava tietokanta ihmisiä vaadittavat taidot. Ne valitaan ja niiden taito asettaa sovitetaan vaatimuksia yrityksen, ja sitten ehdokkaat lähetetään haastatteluihin yrityksille, jotka tarvitsevat ehdokkaita.

Henkilöstö Agency
Henkilökunnan virasto toimii yleensä puolivälissä tason junior-tason roolit ja tuloksena vain perusta tai ennakoimattomia. Kun yritys etsii monta ehdokasta haastatteluun ja yksi niistä on valittava, niin se 's ihanteellinen välittämään tehtävän vaativuutta on henkilöstöä virasto. Henkilökunnan virasto vastaa vaatimuksia käytettävissä olevaan tietokantaan ammattitaitoisten työntekijöiden ja lähettää monet ehdokkaat työ taito asettaa tarvitaan yhtiölle. Jotkut voivat erikoistua pitkäaikaisia ​​mainospaikat taas toiset in lyhytaikaisia ​​sijoituksia. Henkilöstö- virastot eivät ole yksinomaan Yhdelle yritykselle. He työskentelevät aina aktiivinen ehdokkaat, jotka etsivät työpaikkaa.

Executive Recruiter Agency
Executive rekrytoija virastot toimivat yksinomaan yrityksen kanssa. Ne toimivat eri aikavyöhykkeillä ja maantieteellisillä alueilla löytää oikea ehdokas oikean taitoja yrityksen tietyssä ajassa. Ehdokkaat valittiin tiettyä työtä voidaan tai ei olla samasta teollisuudelle. Ne voivat olla tai olla olematta aktiivisia ehdokkaita. Eli ne voidaan tai ei voida oikeastaan ​​etsivät muutosta, vaan lähestytään, koska niillä on taito asettaa tarpeen. Executive rekrytoija virastot muodostavat vahvan sidoksen yhtiöiden kanssa he työskentelevät ja ovat pitkäaikainen suhde yritysten kanssa.Executive rekrytoija virastot ovat pääasiassa työn hallinta tai työpaikkoja, jotka ovat hyvin vaikea täyttää ja ovat hyvin haastavia. Tiedot saatavilla näiden virastojen on valtava. Heillä on ammatillinen menetelmiä, ja ne tekevät tutkimusta ja saada suuri määrä ehdokkaita monipuolinen taitoja.

Yhteenveto:

1. Henkilöstö virastot pääasiallisesti toimi ennakoimattomia. He työskentelevät keskitason junior-tason roolit ja tuloksena vain pohjalta; Executive rekrytoija virastot ovat pitkäaikaisia ​​suhteita yritysten palkata palvelujaan ja löytää ehdokkaita työpaikkoja, jotka ovat haastavia tai vaikea täyttää.
2. Henkilöstö virastot eivät ole yksinomaan yhtiössä; Executive rekrytoija virastot ovat yksin, ja he löytävät ehdokkaat tietyn ajan kuluessa.