Ero Job ja työJob vs Work

'Work' ja 'työ' ovat kaksi sanaa, jotka ovat samanlaisia ​​vielä eri merkityksiä. Vaikka niitä käytetään vaihdellen, niiden merkitykset voivat vaihdella sen mukaan, miten niitä käytetään.

Käyttö sanan 'työ' kuvaamaan työ todettiin ensin 1550-luvulla. Se tulee Lähi Englanti sana 'gobben', joka tarkoittaa 'kiinteä tai massa.' Se on substantiivi, jota käytetään viittaamaan työskennellä että henkilö tekee työkseen.

'Työ' on määritelty 'toimintaa, joka yksittäisen suorittaa vastineeksi erityistä maksua tai maksu.' On myös nimitystä ammatin, ammatti, ura tai kauppaan. Se on vastuussa yksilön työnantajaansa että hänen on tehtävä hyvin, koska hän on maksanut sen. Työ on muodollinen työlle. Kun yksi on vuokrattu työtä, hän on päästä sopimukseen työnantajan kanssa, ja hänen on noudatettava määräyksiä yrityksen. Työssä, tavoitteet ja tavoitteet ovat tarkempia ja hyvin säädetyn työntekijöille seurata ja saavuttaa.

Se viittaa tietyn tyyppisen työn jossa yksilö 'roolin tai asema on selkeästi määritelty. Se merkitsee työstää tietyn tehtävän kanssa odotus kompensoidaan työ. Termiä' työ 'käytetään myös sijasta sana 'työ', mutta työ on erillinen konnotaatioita.Sana 'työ' käytetään substantiivi sekä verbi. Substantiivi työ esiintyi ensimmäisen kerran 1650-luvulla viitata teollista paikkaan. Se tulee vanhan Englanti sana 'worc' tai 'weorc', joka tarkoittaa 'jotain tehdyksi, toiminnan tai liiketoimintaa.' 'Työ' määritellään 'fyysistä tai henkistä toimintaa, joka suoritetaan Saavuttaakseen tai tuottaa jotain.' Se on jotain, että henkilö tekee hänen suorittaessaan työtä tai hänen vastuustaan ​​hänen työnantajia tai muita ihmisiä.

Se on kuitenkin laajempi merkitys ja voi viitata kaikenlaista toimintaa että yksittäisen tekee. Se voi olla jotain, että yksi tekee hänen suorittaessaan vastuunsa hänen perheensä kuten ruoanlaitto ruokansa ja siivoan. Se voi myös olla jotain, että yksi tekee, koska hän rakastaa tehdä sitä kuten puutarha- tai auttamassa kirkossa. Yksittäinen ei aina tarvitse maksaa työstään toisin työpaikka, jossa hän on maksanut toteutuksessa.

Yhteenveto:

1. työ on toimintaa, joka yksittäisen suorittaa maksua, kun työ on toimintaa, joka yksittäisen suorittaa tuottaakseen tai saavuttaa jotain.
2. Yksilöt suorittaa työnsä saadakseen rahallista korvausta, kun ihmiset työskentelevät jotain paitsi ansaita vaan myös osana vastuusta muita kohtaan, johon ei liity mitään korvauksia.
3. 'Työ' on yleinen termi, joka viittaa kaikkiin toimintoihin, että yksi tekee taas 'työ' on tarkempi.