Ero Amazon ja Amazon PrimeAMAZON VS. Amazon Prime

Se 'vaikea uskoa, että vain pari vuosikymmentä sitten, nettitilaukset oli enemmän urakka kuin mukavuutta. Puhelin ja faksi tilaukset olivat edelleen ensisijainen keino maksaa tuotteen, jotta se voitaisiin toteuttaa mahdollisimman nopeasti C mahdollisesti Fed-Ex, UPS tai muu kuriiri jakelupalvelu. puoliväliin mennessä luvun kuitenkaan siemenet mikä olisi standardi, jonka tilaukset ja hankinnat tehtäisiin 21. vuosisadalla on istutettu. 1994, kun Jeff Bezos perustettu Amazon.com, joka aloitti verkkokirjakaupan. se didn 't lopettaa siellä kuitenkin Amazon nopeasti laajentanut tarjontaansa ja tuli juliste lapsi verkkokaupoissa, vaikka luultavasti se on nyt ohittanut sen nuorempi kilpailija E-Bay. Yksi palvelujen nyt tarjoamia Amazon.com on Amazon Prime tilaus, joka lisää taso nopeus ja mukavuus toimitettavaksi kanta-asiakkailleen.

Amazon.com on laaja valikoima tuotteita, sekä sisäisesti ja ulkoisista kauppiaat isännöi niiden verkkosivuilla. Kirjat, CD, DVD, ja muuta mediaa, kodin esineitä ja välineitä, kulutuselektroniikan, lelut ja harrastukset, vaatekaappi vaatteet, henkilökohtaisen hygienian hoitoon, korut, terveydenhoito, vaatteet, liike-, teollisuus- ja tieteelliset tarvikkeet, jopa tuoretta ruokaostokset. Amazon Prime on vain yksi monista palveluista Amazon.com tarjouksia.

Amazon Prime on valinnainen tilaus alla Amazon.com. Vuotuismaksu hyödyntää Amazon Prime palvelu on $ 79.00. Se tarjoaa jäsenelle ilmainen standardin toimitus, ilmainen 2 päivän merenkulkuun ja tarjoaa yhden päivän merenkulkuun 3 $. 99. vapaa 2 päivän merenkulkuun, jonka tämä palvelu ei ole tietyissä olosuhteissa toimituksen saada. Jos kohde asiakas tilaa ei ole varastossa, se toimitetaan 2 päivää sen jälkeen, jona se täytetään uudelleen, koska jotkin tuotteet saattavat kestää jonkin valmistelua ennen kuin ne voidaan toimittaa. Asiakkaan tulee tarkistaa, milloin kohde odotetaan saapuvaksi perustuva kun tilaus on tehty niin tahansa järjestyksessä teki perjantaina tai lauantaina toimitetaan tiistaina. Riippumatta näistä vakio-ominaisuuksia, on olemassa myös vaihtoehtoja Pikatoimitus (rajoitettu päteviä paikkoja) ja 3 $. 99 ja sunnuntaina toimitus (eli jos asiakas tilaa myöhään perjantaina tai milloin lauantaina) 15 $. 99. tiettyjä kohteita, toimitus voi olla vapaasti julkaisupäivä (sovelletaan myös jäsenen 's sijainti).' One-Click 'tilaus myös esittää nämä vaihtoehdot Amazon Prime jäseniä.

On kuitenkin poikkeuksia nämä etuudet Amazon Prime. Erityisesti tietyt saavutettavissa muilla kauppiaiden (vaikka tilata Amazon.com) eivät ole tukikelpoisia. Amazon Prime myös disqualifies toimitukset lehtitilaukset, henkilökohtainen lahjakortteja, ja sellaista, joka ei ole erikseen ilmoitettu olevan oikeutettuja Amazon Prime toimitusta. Amazon Prime toimitus etuja myös sulkea sijainteja seuraavilla alueilla: Alaska, Havaiji, Yhdysvaltain alueille (kuten Puerto Rico, Guam, jne.), Ja muut kansainvälisiin kohteisiin. Palveluihin Amazon Prime tarjouksia ei voida myöskään käyttää tilaajan toimittamiseksi kohteita jälleenmyyntiin tai asiakkaille (joko todellisia tai mahdollisia). Ostot yli tietyn arvon lisäksi ei voida toimittaa p.o. -Osoitteisiin ja vaativat vastaanottajan 's allekirjoitus.

Amazon Prime palvelu tarjotaan ilmainen kokeiluversio niille, joilla on voimassa oleva luottokortti. Kaikki edut Amazon Prime palvelu nautitaan aikana ilmainen koeaika. Jos asiakas päättää olla päivittää sen täyden tilauksen, ne voivat peruuttaa sen jäsenen vaihtoehdoista ja silti nauttia käyttöön ennen kuin vapaa-koeaika päättyy. Päivitys on automaattinen, jos jäsen ei peruuta ilmainen kokeiluversio. Täysjäsenyys myös asettaa sen automaattisesti päivittää vuosittain. Tilaajalla on mahdollisuus jakaa Amazon Prime hyödyt jopa 4 muiden perheenjäsenten (olettaen, että ne ovat samassa taloudessa) tai 4 työtoverit (alle yhteinen Amazon yrityksen tilille).Yhteenveto

1. Amazon.com on emoyhtiö; Amazon Prime on palvelu se tarjoaa.

2. Amazon.com tarjoaa vakiotoimituksen kohteita tilata verkkosivuillaan; tilaajat Amazon Prime on hyötyä vapaa, vakio- tai 2 päivän aikana, sekä alennettuun hintaan muihin nopeutettua toimituksen vaihtoehtoja.