Ero tekninen tehokkuus ja taloudellinen tehokkuus



Tekninen Tehokkuus vs taloudellinen tehokkuus

Tekninen tehokkuus ja taloudellisuus ovat kahdenlaisia ​​käsitteitä, jotka eroavat toisistaan ​​monella tavalla. Tehokkuus on tärkeä näkökohta taloudellisesti.

Tekninen tehokkuus tapahtuu, kun ei ole mahdollista lisätä lähtö lisäämättä tulo. Taloudellinen tehokkuus tapahtuu, kun tuotantokustannukset antoteho on mahdollisimman alhainen.

Taloudellinen tehokkuus riippuu pääasiassa liittyvät hinnat tuotannontekijöitä. Tekninen tehokkuus pidetään tekninen asia. Sanotaan myös, että joitakin asioita, jotka ovat teknisesti tehokkaita välttämättä ole taloudellisesti tehokasta.

Kun tarkastellaan teknistä tehokkuutta, se tarkoittaa, että luonnonvaroja muutumme palveluja ja tavaroita ilman paljon jätettä. Tässä resurssit ovat hyvin hyödynnetään tehdä tavaroita. Vuonna tekninen tehokkuus, työntekijät eivät ole nähneet olla tyhjäkäynnillä ja ovat aina aktiivisia. Tässä maksimilähtösignaali saanut tulo resursseja. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että tuotanto tai lopputulos on saanut pienin käytettävissä kustannuksin.



Tekninen tehokkuus on todella taloudellisen tehokkuuden edellytys. Tämä tarkoittaa, että jotta taloudellisen tehokkuuden saavuttamiseksi, pitäisi ovat saavuttaneet teknistä tehokkuutta. Vain jos tekninen tehokkuus saavutetaan joku voi saada paremman taloudellisen tehokkuuden.

Taloudellinen tehokkuus on tila, jossa jokainen resurssi käyttänyt palvelemaan kunkin henkilön aivan parhaiten minimoiden tehottomuuteen ja jätteet. Kun kyseessä on taloudellinen tehokkuus, muutosta, joka tehdään auttamaan henkilöä todennäköisesti haittaa muille. Aivan kuten tekninen tehokkuus, taloudellisuus tarkoittaa myös parempia palveluja ja tavaroita pienellä jätettä.

Yhteenveto:

1. Tekninen tehokkuus tapahtuu, kun ei ole mahdollista lisätä lähtö lisäämättä tulo.
2. Taloudellinen tehokkuus tapahtuu, kun tuotantokustannukset antoteho on mahdollisimman alhainen.
3. Tekninen tehokkuus on todella taloudellisen tehokkuuden edellytys. Saavuttaakseen taloudellisen tehokkuuden, pitäisi ovat saavuttaneet teknistä tehokkuutta.
4. Taloudellinen tehokkuus on tila, jossa jokainen resurssi käyttänyt palvelemaan kunkin henkilön aivan parhaiten minimoiden tehottomuuteen ja jätteet.
5. Kun kyseessä on taloudellinen tehokkuus, muutosta, joka tehdään auttamaan henkilöä todennäköisesti haittaa muille.