Ero HRM ja IHRMHRM vs IHRM

Management on tehokkaan toiminnan yrityksen tai organisaation kohti tavoitteiden saavuttamista ja tavoitteet. Siihen liittyy hallinnan taloudellisten, pääoma, ja henkilöstöresurssit joka käsittää sen taloudellista arvoa.

Sillä on useita haaroja, kuten: taloudellinen, markkinointi, strateginen, tuotanto, ja huoltokulut, tietotekniikan, henkilöstöhallinnon, ja kun kyseessä ovat organisaatiot, jotka palkata muuttaneista, kansainvälinen henkilöstöhallinnon.
Human Resource Management (HRM) määritellään hallintatoiminto, joka käsittelee rekrytointiin, ja työntekijöiden kehitys, jotta voidaan maksimoida niiden potentiaalia ja roolit yrityksen tai organisaation.
Ei vain sitä hyödynnetään henkilöstöjohtamisen lisäksi myös työvoimaa, organisaation, ja tuotantotalouden. Ennestään nimitystä henkilöstöhallinnon. Sen toimintoja ovat:

Työn analysointi ja suunnittelu, jolla määritetään henkilöstön tarpeita tietyn työn.
Henkilöstö ja työvoimasuunnittelua, valitaan joko palkata urakoitsijoiden tai riippumattomia työntekijöitä.
Rekrytointi ja valinta, palkata paras ehdokas tähän tehtävään.
Induktio ja suunta, varmistaen, että työntekijät ovat tietoisia organisaation 's tavoitteita ja politiikkaa.
Palkansaajien sääntelyä varmistaen, että työntekijät ovat asianmukaisia ​​korvauksia.
Koulutus, kehitys, ja kehityskeskustelu lisäämiseksi työntekijöille 'potentiaali ja hyödyntää hänen ammattitaitonsa saavuttamiseen organisaation' s tavoitteita.
Hyödyt hallinnon varmistaa, että työntekijät saavat mitä johtuu niistä.
Ratkaiseminen työriitojen varmistaen hyvien suhteiden johdon ja henkilöstön.HRM strategiat aina pyrkiä saavuttamaan organisaation 's tavoitteet ja päämäärät. Se tekee yhteistyötä ylimmän johdon kehittämisessä yritysstrategioissa ja asianmukaisen hoidon sen henkilöstön.
International Human Resource Management (IHRM), toisaalta, määritellään hallintatoiminto, joka käsittelee johdon henkilöstön asemasta, jotka ovat muissa maissa tai ovat muiden maiden kansalaisia, jotka palkataan organisaatiossa.
Kuten HRM, sen toiminnot myös rekrytointi, suunnittelu, koulutus, kehityskeskustelu, ja korvauksia. Toisin kuin se kuitenkin IHRM toiminnot sisältävät kulttuurienvälistä koulutusta, esimerkiksi suuntaamalla työntekijät eri kulttuuristen, eettisten ja uskonnollisia arvoja.
Siihen kuuluu myös globaalin osaamisen hallintaa. Vaikka HRM vaikuttavat vasta sisäiset tekijät, IHRM vaikuttavat sekä sisäiset ja ulkoiset tekijät, koska siihen liittyy hallintaan työntekijät, jotka tulevat useista maista.

Yhteenveto:

1. Human Resource Management (HRM) on paikallinen rekrytointiin, ja työntekijöiden kehitys samalla International Human Resource Management (IHRM), kuten nimi ehdottaa, viittaa rekrytointiin, ja kehittäminen työntekijöitä, jotka tulevat muista maista tai jotka ovat asemissa muissa maissa.
2. Molemmat ovat samanlaisia ​​tehtäviä henkilöstöhallinnossa, mutta IHRM myös sisältyy koulutusta ja suuntautuminen työntekijöiden eri kulttuureja, uskontoja, ja eettisiä arvoja, kun HRM ei.
3. Kun HRM vaikuttavat vasta sisäiset tekijät, IHRM vaikuttavat sekä sisäiset että ulkoiset tekijät.