Ero OLA ja SLAOLA vs SLA

OLA, tai Operational Level Agreement, ja SLA, tai Service Level Agreement, ovat sopimukset, joita käytetään laajasti tietotekniikan alalla. No, nimiä itse osoittaa, että ne ovat erilaisia ​​ominaisuuksiltaan.

Kun otetaan noin kaksi, OLA viittaa operatiivisen tason sopimuksen, ja SLA viittaa palvelutasoa sopimuksen. SLA keskittyy palvelun osa sopimusta, kuten käytettävyyttä palvelujen ja suorituskykyä. Toisaalta, OLA on sopimus suhteen ylläpitoon ja muihin palveluihin.

Tehkäämme ensin nähdä, mitä SLA edustaa. Palvelutasosopimusta on pohjimmiltaan välinen sopimus palveluntarjoajan ja asiakkaan. Sopimuksen varmistaa, että kaikki tietokoneen Laitteet hyvässä kunnossa.

Kun puhutaan OLA, se on sopimus sisäisen tukiryhmiä laitoksen tukevan SLA. Mukaan Operational Level Agreement, kukin sisäinen tukiryhmä on tiettyjä velvollisuuksia toisen ryhmän. OLA selvästi kuvaa suorituskykyä ja suhde sisäisen palvelun ryhmiä. Päätavoitteena OLA on varmistaa, että kaikki tuki ryhmät tarjoavat aiottuun Service Level Agreement.

Toisin kuin Operational Level Agreement, palvelutasosopimusta yhdistää palveluntarjoajien asiakkaiden kanssa.

Palvelutasosopimusta levitetään koko lipun ratkaisuprosessia. Se perustuu myös palvelusopimuksen asiakkaan kanssa. Toisaalta, Operational Level Agreement ei sovelleta yleistä lippu ratkaisuprosessia. Se on määritetty vain tukiryhmän, johon lippu on osoitettu.

Verrattaessa kohderyhmien OLA on lyhyempi kohderyhmille kuin SLA. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että toiminnallinen taso sopimus on enemmän tekninen kuin Service Level Agreement.Yhteenveto:

1. Palvelutasosopimus keskittyy palvelun osana sopimusta, kuten käytettävyyttä palvelujen ja suorituskykyä. Toisaalta, Operational Level Agreement on sopimus suhteen ylläpitoon ja muihin palveluihin.

2. Palvelutasosopimus on pohjimmiltaan välinen sopimus palveluntarjoajan ja asiakkaan. OLA on sopimus sisäisen tukiryhmiä laitoksen tukevan SLA.

3. Verrattaessa kohderyhmien OLA on pienempi kohderyhmä kuin SLA.

4. Toisin kuin OLA, SLA yhdistää palveluntarjoajien asiakkaille.