Ero FSC ja SFIFSC vs. SFI

FSC, Forest Stewardship Council 's sertifiointijärjestelmä ja SFI, kestävän Forestry Initiative American Forest \u0026 amp; Paper Association ovat järjestelmiä, jotka ovat kehittäneet johto edustavien ympäristöä ja metsiä.

Jotta pitkäaikainen suojelu Pohjois Forest of New York, New Hampshire, Vermont ja Maine, erityinen pyrittiin toteuttamaan 'kestävän metsätalouden' standardeja. Nämä ponnistelut aloitettiin julkisia huoli kasvoi yli puun laatu, menetys monimuotoisuus metsässä, ja esteettiset arvot johtuvat metsän menettelytapoihin, jotka olivat kestämättömän. Sertifiointijärjestelmät ja valvontajärjestelmiä kehitettiin suojaamaan metsiä, ja nämä kaksi järjestelmää, FSC ja SFI, ovat kaksi merkittävintä järjestelmissä.
Päätavoitteet auditoinnin järjestelmät ovat:

Ne ovat vastuussa varmistaa julkisen että maanomistaja on osoittaa, yhteensä sitoutumista taloudellisesti kannattavaa ja ekologisesti terveitä metsä.
Ne tarjoavat neuvoja suorittaa paremmin tulevaisuudessa ja antaa mittaustuloksen oman nykyisen johdon.
Ne vastaavat siitä kunnioitusta kulttuuriin ja paikallisten yhteisöjen oikeuksia ja alkuperäiskansojen.

erotFSC vaatii kolmannen osapuolen tarkastuksen. SFI ei vaadi kolmannen osapuolen tarkastuksen.
FSC mittaukset perustuvat suorituskykyyn. Kun SFI hallintajärjestelmät hyväksytään, ne voivat tai eivät tuo suorituskykyä muutoksia.
Monet ekologiset indikaattoreita, jotka ovat hyvin yksityiskohtaisia ​​ja kattavia luonnossa käytetään FSC. Käytetyt indikaattorit varten SFI ovat yleisiä ja valinnaisia.
Ohjeissa seuraa FSC ovat tiukempia, kun se tulee säilyttää vanhat metsät, säilyttäen geneettisesti tehostettu lajeja ja eksoottisia lajeja, standardit kemikaalien käytön metsissä, ja tiukat säännöt kohti metsien muunnettava plantaaseilla. SFI on standardeja, mutta ne eivät ole kovin tiukkoja.
FSC keskittyy lähinnä paikallisten yhteisöjen ja alkuperäiskansojen säilyttäen yksinomainen kulttuurin ja yrittää parhaansa asettaa vaatimuksia noudattamaan niitä. Se on nähty, että SFI ei keskity niinkään näihin yhteisöihin.
FSC tarjoaa prosessorit, kuluttajat ja vähittäismyyjät erityinen merkintäjärjestelmä ja puun alkuperän sertifiointi jonka ansiosta ne olla varma, että puu he käyttävät tulee metsästä, joka on hyvin hallinnassa. SFI ei tarjoa mitään sertifiointia tai merkintäjärjestelmä, joka vastaa FSC-järjestelmän.
Vuosittainen tarkastus vaaditaan FSC-järjestelmän. SFI ei ole tällaista vuosittaisen tarkastuksen tarvita.
FSC vaatii pakollisen julkisen yrityksiä raportoimaan jotka on sertifioitu järjestelmän Hyvin hoidettu metsä toimintaa. SFI ei vaadi julkista raportointia. Se on nähty, että FSC on varmasti avoimempaa toiminnassaan kuin SFI vaikkakin molemmat ovat todella tärkeitä kaksi suurta aloitteita tehdään kohti suojella metsiä.

Yhteenveto:

1. On monia eroja FSC ja SFI. Suurin ero on, miten ne toimivat.