Ero EMT ja EMSEMT vs EMS

Elämämme ovat epäilemättä erittäin tärkeitä meille. On monia syitä nauttia elämästä ja ottaa parhaat huolta siitä turvallisin tavoin koskaan. Tärkeys elämän pätee myös kaksi suurta hätäpalvelujen aina on läsnä hätätapauksissa. Nämä ovat EMS, tai ensihoidon ja EMT tai Emergency Medical teknikot.

EMS on yksinomaan palveluista out-of-sairaalan potilaita, jotka tarvitsevat siirretään sairaalaan tai muita tiloja enemmän vakavia lääketieteellistä hoitoa ja keskittyä. Tasot palvelut ovat peruselvytyskoulutuksen, tehoelvytyskoulutuksen perinteinen terveydenhuolto ammateissa, ja joissakin tapauksissa, väli- elämää tukea.

Useimmissa tapauksissa EMTs, tai joskus kutsutaan ambulanssin teknikot, on kolme tasoa riippuen elämänvaiheet tarjottavaa tukea (Certified Ensimmäinen Responder, EMT-Basic, EMT-väli, EMT-Critical Care, ja EMT-ensihoitaja). Hätätilanteessa kohtauksia, EMTs ensisijaisesti saapua etuajassa. Ne antavat ensiapua potilaille, jotka eivät voi kuljettaa välittömästi läheiseen sairaalaan.
On tarkat tiedot näiden ryhmien on asianmukaista erottaa kaksi toistensa päälle, koska niillä on erilliset tehtävät, jotka eivät ole keskenään vaihdettavissa.

Suurin ero, joka on ilmeinen sisällä kaksi, että pohjimmiltaan EMTs työskennellä EMS. Varsinkin peruselvytyskoulutuksen, EMTs ovat taitavia suorittamaan monenlaisia ​​ensihoidon taitoja perustasolta enemmän teknisiä kuin asianmukainen osallistuminen selkärangan vammat ja happihoitoa.

Toinen ero voimme katsoa näiden kahden välillä on, että EMTs tarvitaan pelkästään peruselvytyskoulutuksen taas EMS ominaisuuksia ovat mukana kaikkien tasojen EMT yhteisössä. Tämä on tärkeää, helppo valvonta asianmukaista kuljetusta ja ensihoidon.Lopuksi EMS on laajempi kokonaisuus, että se kattaa myös yli hätätilanteissa. Esimerkiksi tapauksissa mahdollista myrkytys, tämä sairaanhoidossa ryhmä on myös vastuussa tietojen levittäminen pelastaa ihmishenkiä ja varmistaa ihmisten terveydelle. EMTs, toisaalta, ovat teknikot ja eivät toimi tällaiseen toimintaan. He eivät voi vain tehdä taitoja, jotka eivät ole puitteissa koulutuksensa ja sertifikaatit. Tarvittaessa paikallinen valtio vihjailla tarvitaan lisää sertifikaatit sekä enemmän koulutusta EMTs voi toimia entistä useammilla terveyteen liittyviä toimia.

EMTs ja EMS molemmat täyttävät tärkeään tarkoitukseen tarjoamalla ensiapua. Näiden hyvin erityisjärjestöillä meitä suojattu hengenvaarallisia vahinkoa ja vammoja. Niin kauan kuin nämä kaksi lääkintäryhmiä ovat noin, voimme silti elää rauhassa omassa rajojen, murehtimatta mitään niin me levätä syvä uni.

Yhteenveto:

1. Kemikaalin on keskeinen ero EMT ja EMS. EMTs pääasiassa työskentelevät EMS.
2. Ominaisuudet ovat erilaisia, että EMS kattaa laajemman valikoiman elämää ylläpitävää jossa EMTs vain keskittyä peruselvytyskoulutuksen.