Ero M.Sc ja MengM.Sc vs. Meng

Jos olet kandidaatin 'tutkinto tieteen, saatat olla miettimättä, mikä jatko-kurssien voit ottaa. On monia jatko-kursseja voit valita sen mukaan, mikä tiede tietenkin olet valmis. Voit saada Master of Science (M.Sc) tai Master of Engineering (M. Eng). Molemmat kurssit ovat jatko-kursseja, että voit vain ottaa, jos olet valmis kandidaatin 's tutkinto tieteen. Irtisanomisajan kurssien ei eroa liikaa, mutta niiden edellytyksenä, vaatimukset ja aiheita eroavat paljon. Tulee ero työtarjouksia jälkeen näitä kursseja myös.

Kun se tulee edellytyksiin, tieteenalojen ovat samat mutta M. Eng on tiukemmat vaatimukset. Sinun on voitava lopettaa luokat kemia, biologia, fysiikka tai geologian sekä M. Eng ja M.Sc. Vuonna M.Sc, voit ottaa kursseja osana suurta tai voit ne liitännäismateriaalia tai siihen liittyvän aiheita kurssin. Kuitenkin varten M. Eng, sinun täytyy olla näistä aiheista kuin suuria omassa asteen koulutukseen. Niin kauan kuin luokat saada, sinun on valittava akateemisen ansioita. Saatat myös otettava pääsykoe riippuen siitä, mitä college aiot ilmoittautua.

Kesto Molempien kurssien kestää vain kaksi vuotta. Ne, jotka ilmoittautua joko näitä kursseja voi valita tutkimukseen perustuen ja kursseista ohjelmat. Jos ehdokas valitsee tutkimukseen perustuva kurssi, niin hänen täytyy tehdä tutkimusta ehdotus, joka perustuu kurssin.

Toinen näkyvä ero M.Sc ja M. Eng on niiden tulokset. Jos olet lopettanut M.Sc, sinun tulee olla hyvin varustettu tahansa tieteenala. Ei ole väliä mitä ammatti he ottavat valmistumisen jälkeen niiden astetta, ne tulevat asiantuntija sen teorioita. Toisaalta ne, jotka ovat ottaneet M. Eng keskittyy enemmän sovelluksia tieteen heidän valintansa. Tämä on yksi tärkeimmistä erot kahden: M.Sc keskittyy enemmän tutkimuksia ja teorioita, kun taas M. Eng on enemmän sovellus.

Työpaikat, jotka odottavat kukin jälkeinen grad vaihtelee myös. Työmahdollisuudet, jotka odottavat niitä, jotka ovat suorittaneet M.Sc on tiedemiesten, tutkijoiden, konsulttien, opettajat ja avustajat. Toisaalta ne, jotka ottivat M. Eng tullee insinöörit, rakentajat, konsultteja ja tutkijoita. Myös muiden korkeakoulujen ja yliopistojen, jotka palkata heitä kasvattajina.YHTEENVETO:

1.

Molemmat ovat tiede kursseja, jotka ovat kahden vuoden ajan.
2.

Edellytyksenä varten M.Sc on sama kuin jonkin M. Eng, paitsi että vaatimukset M. Eng ovat tiukemmat. Tämä tarkoittaa, että sinun on otettava opiskelemaan kuin suuria omassa asteen koulutukseen. Plus, sinun on läpäistävä koe, jotta tämän suunnan.
3.