Ero Facebook ja LinkedInFacebook vs. LinkedIn

Facebook ja LinkedIn ovat kaksi sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka antaa ihmisten yhteyden muita ihmisiä, joille he jo tietävät tai haluaisi oppia tuntemaan paremmin. Jokainen jäsen luo oman profiilin joita muut ihmiset voivat sitten nähdä. Ensisijainen ero näiden kahden välillä on käyttötarkoituksen kunkin. Facebook on keskittynyt enemmän seurustelua, uusia ystäviä ja rakentaa suhteita. LinkedIn, toisaalta, keskittyy enemmän luomaan liikesuhteita, jossa käyttäjä voi luoda tarjouksia, etsimään työtä, ja palkata työntekijöitä suoraan verkosta. Suorana seurauksena tästä olennainen ero, käyttäjät LinkedIn ovat yleensä vanhempia kuin käyttäjien Facebook.

Koska LinkedIn on yritysten tarpeista, yritykset voivat lähettää tietoja itsestään, kuten paikoissa ja mitä ne ovat noin mm. Käyttäjät voivat sitten hakea näitä yrityksiä ja saada tätä tietoa arvioida, onko ne haluaisi soveltaa tälle yritykselle. Facebook ei ole tätä ominaisuutta, koska se keskittyy enemmän henkilöstä suhteita, eikä suuria kokonaisuuksia, kuten yritykset. LinkedIn tarjoaa myös palvelua nimeltä LinkedIn vastauksia. Tämä on hyvin samankaltainen kuin palveluja Google ja Yahoo, jossa ihmiset voivat lähettää kysymyksiä ja vastauksia.

Kun molemmat sivustot, ihmiset voivat luoda tilejä ilmaiseksi, mutta LinkedIn käyttäjillä on mahdollisuus ottaa maksullinen jäsenyys, mikä ei ole käytettävissä Facebook. Saamalla maksullinen jäsenyys, pääsette ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä ilmaiseksi tilille. Maksettu jäsenyyksiä vaihtelevat hinta ja asetetut rajat, kuinka monta kertaa voit käyttää kunkin ominaisuuden. Facebook ei tarjoa maksettu jäsenyys suunnitelmia, ja käyttäjät voivat vain saada ilmaisen tilin.

Vaikka on olemassa keskusteluja kumpi on parempi, ja ihmiset joskus sinun kannattaa luopua yksi hyväksi muita, voit itse olla tilejä molemmat. Ottaa kaksi tiliä voi jopa olla hyödyllistä, koska sen avulla voit erottaa henkilökohtaisen pidentämään työelämään. Pyrimme aina esiintyä ammattilainen työssään, koska se osoittaa erinomaista etiikka. Kaikki käy kun se tulee omaan elämään, ja voit antaa todellisen itsensä osoittavat, riippumatta siitä, miten omituinen olet.

Yhteenveto:1. Facebook keskittyy yksinomaan sosiaalisia näkökohtia verkottumisen, kun taas LinkedIn on pyrkiä entistä enemmän liike näkökohtia.

2. käyttäjät LinkedIn ovat yleensä vanhempia kuin Facebookin käyttäjille.

3. LinkedIn voi tarjota käyttäjille tietoa tietyn yrityksen, vaikka Facebook ei.

4. LinkedIn on vastauksia palvelu, vaikka Facebook ei.