Ero M.Sc ja MBAM.Sc vs. MBA

Vastavalmistuneiden jokaisesta Yliopiston vaivautunut, mitä tehdä elämässään seuraavaksi koska taloudellinen tilanne maailmassa on edelleen hiuskarvan varassa. Mutta ne ovat annetuista vaihtoehdoista joko syöttää työtä nyt tai ilmoittautua määrin, joka auttaa heitä ansaitsevat keskimäärin $ 75.000 vuodessa tai niin paljon kuin $ 90.00 tunnissa. Nämä astetta ovat maisteri tai Master of Business Administration astetta. Kumpi näistä kahdesta astetta lupaavat maksaa enemmän? Jolla katsotaan olevan enemmän etua ja hyötyä yksilön tai yritysmaailmaan? Tässä ovat myönteisiä piirteitä sekä tutkintojen että et voi painaa pois.

M.Sc, tai Master of Science Degree, on askel ylös tai taso ylös kandidaatin 's aste. Se on koulutus sertifiointi ajoi tutkijakoulu. Jos haluat opiskelemaan että lisätutkimuksia yhteiskuntatieteiden, kova tiede ja luonnontieteet, niin M.Sc on oikea mestari 's aste läpi. Edellytyksenä on M.Sc on poikamies 's tutkinto mitä olet saanut. Et voi ilmoittautua osaksi M.Sc ohjelma valintasi jos et ole' t ollut taustalla poikamies 's aste liittyvä koulutusaloittain tukemaan sitä. jos esimerkiksi haluat olla master 's määrin kemia, sinun on täytynyt pitää kandidaatin' s asteen kemian liikaa. Eri yliopistot tarjoavat kaksi vuotta kolmivuotisesta saada täyden luvannut Master of Science tutkinnon opiskelijoille, jotka ovat toisiinsa ja perehtyneelle jokaisessa erikoispiirre tieteen että he ovat valinneet hallita. M.Sc avautuu mukavia vaihtoehtoja yksittäisen, jotka ovat suorittaneet sen. Näitä vaihtoehtoja ovat tulossa tiedemies, opettaja, tutkija, tai konsultti. Nämä työllisyysnäkymät lupaavat olla saaminen suurempi kuin minimipalkka. Määrä nousee alkaen $ 30 tunnissa sairaanhoitajilla to $ 90 tunnissa ohjelmistokehittäjille tai ohjelmoijat.

MBA tai Master of Business Administration, on myös toinen aste, että niistä, jotka ovat lopettaneet kandidaatin 's määrin kaupan ja hallinnon voi kestää. Mutta jotkut yliopistot tarjoavat poikkeuksin: jokainen voi kestää jopa MBA vaikka hän / hän ei ole poikamies 'tutkinto liittyvät opintolinjalla liiketoiminnan ja hallinnon niin kauan kuin hän / hän läpäissyt MBA pääsykoe kuten GRE tai GMAT, ja / tai on otettu mistään aikaisemmasta tehtävästä liittyvät siihen. MBA kestää kolme vuotta. Opiskelijat MBA on enemmän tietoa liiketoiminnan menettelyistä ja johdon sekä erikoistaitoja, ja johtamisen suuntautuminen kilpailukykyyn, jotka antavat heille enemmän reuna kuin kukaan yritysmaailmaan. MBA ovat eliitti yksilöitä, jotka on luokiteltu olla enemmän ja tietää enemmän yrityksen ympäristössä, Itseasiassa, MBA katsotaan lama-proof, koska ne voivat ratkaista, käsitellä ja estää pätevästi tahansa yrityksen kriisiin. Heidän vuoden asiantuntemus ovat myös pyrkineet taloudellisista meltdowns. Siksi ihmiset MBA ovat korkeat maksetaan. Tuore jatko ansaitsee $ 40.000 $ 75.000 vuodessa plus vuosittain paketteja. Nopea seurataan MBA yleensä päätyy on yrityksen 's COO: ille tai toimitusjohtajat.

YHTEENVETO:1.

M.Sc on tutkinto tieteiden taas MBA on tutkinto liittyvä liiketalouden.
2.

M.Sc valmistuneet ovat yksilöitä, jotka ovat hyvin perehtyneitä tuttava tieteen, että he ovat päättäneet erikoistua taas MBA valmistuneet ovat eliitin yksilöiden enemmän reuna ja osaamista kuin kukaan muu on yritysmaailmaan.
3.