Ero BE ja B Tech DegreeBE vs B Tech Degree

BE on Insinööri ja B Tech on Bachelor of Technology. Onko eroa BE ja B Tech astetta? Tämä on kysymys yleensä pyydetään monet ja se on kysymys, joka on keskusteltu usein. B E ja B Tech ovat insinööritutkintojen ja ovat samat. Yksi ei voi tehdä mitään eroa niiden välillä.
Vaikka aikaisemmin B E ja B Teach pidettiin erillisinä astetta, ihmiset eivät tee mitään eroa näiden astetta nykyään. Mutta ainoa ero, joka voidaan sanoa, että Bachelor of Technology on käytännöllisempi suuntautunut taas Insinööri on enemmän teoria perustuu. Tämä on myös vanha käsite kuin teollinen koulutus on pakollinen molemmilla astetta.

Voidaan myös sanoa, että Insinööri on tieto suuntautunut samalla Bachelor of Technology on taito suuntautunut. Mutta nykyään, nämä erot ovat myös ei pidetä molemmat tutkinnot ovat taito suuntautunut ja tietämyksen.Oli väärinkäsitys aiemmin, että oli enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka oli B Tech määrin kuin niitä, joilla BE. Mutta tosiasia on, että tulevaisuudessa ja laajuus sekä Insinööri ja Bachelor of Technology ovat samat.

Aiemmin eroa B E ja B Tech oli aivan selvää. Intiassa oli kahdenlaisia ​​yliopistojen aikaisemmin. Yksi yliopisto tarjosi astetta sellaisilla aloilla kuin koulutus, tieteen, taiteen ja tekniikan myös. Toinen tyyppi yliopisto, joka nimettiin laitokset, antoi astetta vain insinööri. ? Yliopistot joka tarjosi insinöörin yhdessä muiden astetta antoi Insinööri todistus. Instituutit että ainoastaan ​​opettanut engineering antoi B Tech astetta.

Yhteenveto

B Vaikka aikaisemmin B E ja B Teach pidettiin erillisinä astetta, ihmiset eivät tee mitään eroa näiden astetta nykyään. Mutta ainoa ero, joka voidaan sanoa, että Bachelor of Technology on käytännöllisempi suuntautunut taas Insinööri on enemmän teoria perustuu.

Oli väärinkäsitys aiemmin, että oli enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka oli B Tech määrin kuin niitä, joilla BE. Kuitenkin, se ei ole niin.