Ero Inflaatio ja deflaatioInflaatio vs Deflaatio

Inflaatio ja deflaatio ovat kaksi puolta saman kolikon. Inflaatio on määritelty ilmiö, jossa yleinen hintojen tavaroiden ja palvelujen nousevat nopeasti. Muut taloudelliset asiantuntijat määrittelevät sen hidastetulla hinnankorotus useimpien tuotteiden, kun taas toiset sanovat, että se on tilanne, jossa rahaa 's arvo putoaa tai huononee nopeasti.

Koska vastakkaiseen päähän, deflaatio tapahtuu, kun hinnat ovat yleisesti laskussa. Deflaatio tapahtuu, kun yhteisö 's menoja ei vastaa niiden tuotannon arvo on nykyhinnoin. Tuloksena on hetki epätasapaino jossa rahaa' s arvo nousee yhdessä hintojen lasku tavaroita ja palveluja. Se johtaa myös työttömyyden, tulojen ja ulostulo.

Siitä, mitä ilmiötä pidetään vakavampi, asiantuntijoita ja taloustieteilijät pitävät inflaatiota pienempänä pahana. Se on paha siinä mielessä, että se suosii rikkaita ja ne, jotka ovat valtavat ansaitseminen mahdollisuuksia, kuten liikemiehet, tietenkin kustannuksella köyhimpien alan (tavalliset kuluttajat ja säännöllinen palkansaajat). Inflaatio on myös tulonsiirtovaikutuksiin että välistä kuilua matalan ja korkean tulotason ryhmiä. Tämä tarkoittaa, että rikkaat rikastuvat vaikka köyhien köyhtyvät. Se poistaa hyvinvoinnin suuntautuminen tietyille ja siirtää sitä muille ihmisille ottamatta huomioon pääoman. Inflaatio on vastuussa hajottavien sosiaalietiikka koska se häiritsee julkista moraalia ja tekee keinotekoinen illuusio vaurautta, joka on vain väliaikainen, valitettavasti.Deflaatio on enemmän pahaa kuin se vaikuttaa marginaalinen pääoman käyttöä. Investoinnit ja työllisyys sekä rojahtaa seurauksena. Koska hintojen laskiessa, tulo vähenee huomattavasti. Joten sairastua yritysten ei enää ole tarpeeksi rahaa maksaa työntekijöilleen johtaen lomauttamista. Että 'takia, vaikka hinnat tavaroiden ja palvelujen pudota dramaattisesti, suurin osa julkisen vielä voittanut' t voivat ostaa niitä, koska alemman ostovoima. Lopulta kysyntä näiden hyödykkeiden laskee jyrkästi C skenaario, joka on epäterveellistä suurin määrä ihmisiä.

Yhteenveto:

1. Inflaatio on nopea ja yleinen nousu tuotteiden hinnat ja palveluja.
2. Deflaatio on putoamisen hinnat.
3. Inflaatio on hyvä kapitalistien. Ne rikastuvat kun köyhä köyhtyvät.
4. Inflaatio ei osaltaan vähentää kansantulosta.
5. Deflaatio laskee tuottavuutta, tuotanto ja tulot; että 'siksi työttömyys on myös vakava vaikutus pitkällä aikavälillä.