Ero Inc ja OyInc vs Ltd

Kun yritys haluaa aloittaa toimintansa, sen on päätettävä eri erilaista liiketoimintamallien käytettävissä. Liiketoimintamalli on tärkeää varmistaa positiivisen kasvun yhtiölle. Kaksi yleisintä liiketoimintamallit ovat Inc ja Ltd. Vaikka vain muutamia eroja näiden kahden lyhenteitä, on tärkeää, että yritys kehittäjät pystyä oikein määritellä ne. Yritys, joka on uusi markkinoille tulisi käyttää asianmukaisia ​​lyhenne, jotta tehokkaasti perustaa liiketoiminnan standardeja.

Sekaannusta voi joskus johtua näiden eri lyhenteet. Esimerkiksi jäsenet yleisö voi nähdä osakeyhtiössä yhtiö kuitenkin Corp on eri asetuksia, sekä Inc Corp ei tule käyttää vaihdellen. Yrityksen organisaatio on hyväksyttävä yhtenä kokonaisuutena, ja työskennellä arvostettu perustekijät. Yksi sopiva nimitys tulisi valita, onko Inc tai Ltd, ja tämä nimitys olisi käytettävä kaikki yrityksen 's kirjelomakkeet, kirjeenvaihto, verkkotunnuksia ja käyntikortteja, yhdessä rinnakkaisesta.

Ltd tarkoittaa osakeyhtiö, ja tämä nimitys on toteutettu, kun yritys aloittaa prosessit. Ltd muotoa käytetään yleisesti pienille yrityksille, joilla on rajoitettu määrä omistajia, ja se voidaan samalla liittyä osakeyhtiö (LLC) tai yhtiö. Tässä järjestelyssä sallii suuremman joustavuuden omistaja (t), ja yksittäinen omistaja voidaan rinnastaa huomiotta kokonaisuutena. Tässä skenaariossa yksittäinen jäsen on pidetty usein vastaavan henkilön suorittamista toimista LLC. Yritykset, Ltd on rajoitettu vastuu, ja siksi jäsenet yhtiön on rajoituksia niiden osakkeita. Jotkut Ltd yritykset ovat perusteella julkisia varoja, jotka ovat muodossa pääoman ja etuoikeutettuja osakkeita.

Inc viittaa yritys, joka pystyy tekemään liiketoimintaa laillisesti, ja on olemassa erityisiä määräyksiä tämän liiketoimintamallin, jotka suojaavat omistajat, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsenet. Yritykset, jotka valitsevat Inc. nimitys oletetaan olevan innokas Co prosesseihin. Mitä tulee INC yrityksen kohdalla osakkeenomistajille, ja johtajien, eivät kyseenalaista veloista ja muista velvoitteista, että yhtiön hallussa. Nämä yritykset eivät ole erillisiä oikeushenkilöitä.

Yritysten tulisi olla tietoisia, että asetukset koskevasta Inc tai Ltd, vaihtelee merkittävästi eri maiden välillä, ja niiden lainkäyttöalueella. Esimerkiksi jotkut Yhdysvaltain osavaltiot sallii vain muodostumista Inc, ja toiset sallivat vain osakeyhtiö. 'Inc' voi olla mahdollista käyttää missä tahansa maassa, mutta perussäännöt että maa, osavaltio tai maakunta, tulisi selkeästi ymmärtää. On viisasta yrityksen omistaja tehdä perusteellinen tutkimus säännöistä ja lakeja, jotka koskevat maan, jossa hän haluaisi aloittaa hänen organisaatio.Yhteenveto:

1. Toisin Ltd yrityksiä, Inc viittaa yritys, joka ei ole rajoituksia jäsenille kunhan niiden osakkeiden osalta.

2. 'Inc' nimitys on paras suurille elinkeinoelämän järjestöjen, ottaa huomioon, että 'Ltd' on parempi pienemmille yrityksille.

3. Inc voi olla enemmän yritysten omistajat kuin Ltd yrityksiä, joilla on rajallinen määrä yritysten omistajat.