Ero Aid ja GrantTuen vs? Myöntää

Jokainen on törmännyt ehdot Aid ja Grant. Mutta ne tuskin ajatella, että ne ovat erilaisia ​​ja useimmiten käytetään kahden samassa yhteydessä. Kuitenkin teko on, että tuki eroaa Grant; nämä kaksi termiä ei voi olla yksi ja sama.

Mitä sanoin? Tukea on periaatteessa resurssien siirto tai varoja maiden välillä, joilla pyritään hyödyttää maata, joka vastaanottaa sen. Tukea voi olla eri muodoissa, kuten kansainvälisen avun, Foreign Aid tai ulkomailla tukea. Mutta kaikki nämä tyypit aids ovat yksi ja sama.

Tukea annetaan valtiosta toiseen eri tarkoituksiin, kuten tulva-apua. Tukea annetaan myös varten vahvistamalla yksi 'sotilaallinen, palkitsevaa hallituksen joillekin toimia, kehittää kulttuuriin liittyvät näkökohdat, rakennuksen taloudellinen tilanne ja monia muita asioita. Lukuun ottamatta maista antaa tukea, yksityiset organisaatiot ja yksityishenkilöt myös antaa sille.

Mikä on Grant? Ne ovat varoja annetaan ulos osapuolelta toiselle. Yleensä ministeriöt, säätiöissä ja yhtiöt ovat rahoituksen aineita, jotka antavat apurahoja. Avustukset annetaan yleensä voittoa yksiköt, kuten koulutukseen, kulttuuriin ja terveydenhuollon piirissä. Apurahat annetaan myös henkilöille, jos ne ovat joissakin epätoivoisessa tilanteessa tai jos he haluavat aloittaa joitakin liiketoimintaa.

Useimmat avustuksia myönnetään erityisesti hankkeisiin. Mutta jos kyseessä on Aid, ei ole tarvetta tällaisten hankkeiden. Tukea annetaan otettuaan huomioon asian kiireellisyyden osalta. Apurahat annetaan vasta kyseisen rahaston hoitaja on hyväksynyt hankkeen toimitettu.

Yhteenveto1. Tuki on periaatteessa resurssien siirto tai varoja maiden välillä, joilla pyritään hyödyttää maata, joka vastaanottaa sen.

2. Apurahat ovat varoja anneta yhden osapuolen toiselle, pääasiassa voittoa yhteisöjä.

3. Tukea annetaan myös varten vahvistamalla yksi 'sotilaallinen, palkitsevaa hallituksen joillekin toimia, kehittää kulttuuriin liittyvät näkökohdat, rakennuksen taloudellinen tilanne ja monia muita asioita.

4. Avustukset annetaan yleensä voittoa yksiköt, kuten koulutukseen, kulttuuriin ja terveydenhuollon piirissä. Apurahat annetaan myös henkilöille, jos ne ovat joissakin epätoivoisessa tilanteessa tai jos he haluavat aloittaa joitakin liiketoimintaa.