Ero normaali ja Inferior TavaratNormaali vs Inferior Tavarat

Taloustieteessä tuote, joka on käyttää tyydyttämään tarpeet ja toiveet ovat nimeltään tavaroita. Tavarat ovat konkreettisia ominaisuuksia, toisin kuin palvelut, jotka tunnetaan aineettomia ominaisuuksia. Konkreettinen omaisuutta, lakia, on jotain, joka voi koskea. Se kattaa myös kiinteistöjen ja henkilökohtaisen omaisuuden. Ne luokitellaan fyysisiä piirteitä. Kuitenkin joissakin oikeusjärjestelmissä, aineettomia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kaikkiin liittyy fyysiseen eivätkä niinkään fyysisiä ominaisuuksia pitää suuremman merkityksen. Esimerkkinä voidaan velkakirjan, joka pitää laillisia oikeuksia jolla paperi antaa ja siksi sen paperi ei ole todellinen merkittävä ominaisuus se.

Ominaisuudet hyvä on, että se on objekti, joka voi lisätä hyödyllisyys kuluttajan tai tuotteen suoraan tai välillisesti. Ne mallinnetaan ottaa pienenemään rajahyöty. Rajahyödyn, taloustieteen, on mittaus ylimääräisten tyytyväisyys tai etu, että kuluttaja voi saada ostamalla lisää yksiköitä hyödykkeen tai palvelun. Käsite rajahyödyn on, että saatava hyöty lisäyksikön tuotteen kuluttajalle on kääntäen verrannollinen tuotteiden omistamien kuluttaja.

On myös erilaisia ​​tavaroita. Esimerkkejä näistä tyypit ovat tavallisia tavaroita, huonompi tavaroita, ja ylellisyystavaroita. Viimeinen esimerkeissä ylellisyystavaroiden, on eräänlainen tuotteen, joka lisää kysyntää kuin tulojen kasvaessa. Nämä tavarat on korkea kysynnän tulojousto. Tämä johtuu siitä, että jos kuluttaja on vauraampi, he ostavat enemmän ylellisyystavaroita. Tämä voi myös merkitä sitä, että kuluttaja ostaa sitä vähemmän, jos hän kokee lasku tulotaso. Ylellisyystavaroita ei pidetä välttämättömänä kuluttajana, ja esimerkki tällaisesta on ylellinen auto.

Normaali tavarat on eräänlainen tuotteen, joka lisää kysyntää, kun tulojen kasvaessa, mutta se myös vähenee, kun taso kuluttajan 'tuloista vähenee. Hinta tämä hyvä pysyy vakiona. Esimerkkinä voidaan määrän kuluttaa ruokaa. kuluttajalle suuremmat tulot kuluttaisi enemmän pihvi kun ottaa alemman tulotason johtaisi kuluttajaa rajoittamalla pihvejä, että hän osti. Tämäntyyppinen hyvä on positiivinen yhteys kahden tekijöiden määrä vaati ja tulot .Huonompi tavarat ovat tuotteita, jotka vähentävät kannalta kysynnän kun tulot kuluttajan on lisääntynyt; Tämä on vastoin normaalia tavaroita. Esimerkkinä voidaan kuluttajaa, joka ostaa

Cup O nuudelit, kun hän on alhaiset tulot. Kuluttaja asettuvat ostaa enemmän näistä nuudelit. Kuitenkin, kun kuluttaja saa kasvu tulojen, kuluttaja siirtyy ostamaan kalliimpaa ja terveellistä ruokaa, että hän on varaa.
Yhteenveto:

1. Tavarat ovat tuotteita, joita käytetään tyydyttää kuluttajan. Toisin palvelut, ne ovat konkreettisia ominaisuuksia.
2. Erilaisia ​​tavaroita olemassa. Esimerkkejä näistä ovat: ylellisyystuotteet, huonompi tavaroita, ja normaali tavaroita.