Ero Pyöreä ja MemoPyöreä vs Memo

Ehkä jokainen on jo kuullut termejä 'pyöreä' ja 'muistio'. Valitettavasti useat ihmiset ovat pitäneet kaksi samaksi. Nämä ehdot ovat melko erilaisia ​​keskenään aivan erityisesti alan yritysten viestintää. Kaksi hieman eroavat aiheen mukana ja miten viesti jaetaan sen kohderyhmän.

Lyhennetty termi 'muistio' muistio on sisältöä tai aihe, joka on melko rajallinen. Muistiot ovat siis hienompaa luonnossa. Ne on tehty muistuttamaan joku jostain, joka edellyttää toimenpiteitä. Voidaan myös siirtää idea tai ehdotus yksinkertaisesti liikkeelle muistio. Pyöreä, toisaalta, usein sisältää useita aiheita. On myös havaittu, että kiertokirjeet kattaa yleiset aihepiirejä.

Mitä jakelun, muistio ei laajalti verrattuna pyöreä. Memos toimielimessä tai yritys voi jopa olla rajoitettu yhden henkilön tai ryhmiä ja voidaan jakaa tarpeen tai hyödyksi vain ne, jotka täytyy tietää, kuten tapauksessa tyypillisen ilmoitusta. Pyöreä on laajempi jakelu laajemmalle yleisölle tai ihmisryhmiä sillä on useampi kuin yleisellä ilmoituksella. Sinänsä kiertokirjeet yleisesti myönnetään mainostarkoituksiin, jotta virasto, yritys, tai yritys voi esittää virallisen julkisen lausunnon. Viestit ovat usein painettu suuria julisteita tai yksinkertaisesti jaetaan yksinkertaisella paperit (monisteet ja esitteet). Tavallinen tarkoitus yhden antaa viesti on suurelle yleisölle tai niin monet ihmiset kuin mahdollista tietää viestin.

Yritysmaailmassa areenalla, muistio voi toimia eräänlaisena tilauksen tai viestin korkeamman ups, joka voi olla joko hyvä tai huono. On olemassa kahdenlaisia ​​muistiinpanoja. Yksi on kirjoitettu, kun toinen kirjoitetaan käsin. Nykyisin useimmat muistiot tehdään sähköisesti sähköpostitse käyttämällä nykypäivän tietokoneissa. Siitä huolimatta, muistiot toimitetaan yleensä muodossa paperinpala, jossa voi allekirjoittaa sen kuittausta. Tämä johtaa toiseen ominaisuus muistion koska useimmat, elleivät kaikki muistiot, takaa suora vastaus vastaanottajalta.Lopuksi muistio voi koskea myös joitakin oikeudellisia asiakirjoja, joita käytetään yleisesti tänään kuten esisopimuksen, MOA, yhteisymmärryspöytäkirjassa, MOU, ja paljon muuta.

Yhteenveto:

1. Kiertokirjeet on tarkoitettu massan jakautuminen taas muistioita on tarkoitettu harvat ja valitut.
2. Kiertokirjeet usein kantamaan yleisiä ilmoitukset ja useita aiheita, kun muistioita usein vastatakseen tietyn aihe.
3. muistiot ovat sisäisiä ja yksinomainen luonteeltaan kuin kiertokirjeissä.