Ero Tietovarastointi ja Data MaaliskuuTietovarasto vs. data marts

Jonka pitäisi rakentaa ensin: tietovaraston tai tietojen mart? Tämä on kysymys, joka on vaivannut IT-johtajat viime aikoina paljon. Useimmat myyjät sanovat, että tietovarastoja ovat vaikeita ja kalliita tehdä, ja että ne eivät ole suositeltavia. He sanovat, että tietovarastoja kestää kauan rakentaa. Lisäksi he sanovat, että se on edessään paljon kysymyksiä siitä, mikä yhtiö on edessään tällä välin. Jotkut näistä asioista ovat integrointi vanhojen tietojen ja ongelmia hallinnoida suuria tietomääriä. Data Mart on ehdottomasti tehnyt synkkä kuva ulos tietovarasto, mutta nämä ovat kaikki ole totta. Perusteellinen määritelmä ja ero vedoten tähän tarvitaan väärinkäsitys. Mutta mitä tietoja marts ja tietovarastojen?

Ensin täytyy tietää, että tiedot Mart edustaa tiettyä yritystä. Se edustaa sen ohjelmien, tietojen, ohjelmistojen ja laitteistojen. Se tarkoittaa, että on erilliset tiedot Mart jokaiselle osastolle. Esimerkiksi on olemassa data Mart tuotantoa, rahoitusta, toinen myyntiosasto, ja toinen markkinointiin. Jokaisella data Mart on omat erityiset toiminnot ja ominaisuudet. Se ei ole identtinen muiden tietojen marts muista yksiköistä, mutta ne voivat koordinoida yhdessä. Data Mart on keskittynyt yksittäisiin ja erityinen osasto, minkä vuoksi se voi 't suuri kahva tiedot. Tähden-liittymään rakenne tietokannan avulla kerätään kaikki tiedot Mart tietokannan suunnittelun. On olemassa kahdenlaisia ​​tietojen Mart, riippumaton data Mart (tämä on vahvempi data) ja riippuvien tietojen Mart (tämä on vähemmän vahvempi yksi). yksi on luotava useita riippumattomia tietoja marts jotta sitä voidaan käyttää organisaation.

Tietovarasto on laaja eikä rajoitu keskitytään vain tiettyjä osastoja. Se voi edustaa koko yritys; se käsittää kaikki aiheet ja malleja yrityksen tietojen. Tietovarasto ei rajoitu on suhteessa aihealueeseen osastoja ja yritykset. Tiedot tallennetaan tietovarasto ovat tarkempia kuin tiedot Mart. Tapa tietovarasto-indeksi on kevyt, koska sillä on käsitellä suuria tietomääriä. Tietovarasto kattaa laajan alueen yrityksen tai yritys minkä vuoksi se vie kauan aikaa käsitellä sitä. Siksi myös tiedot marts ovat nopeita ja helppokäyttöisiä, suunnittelu ja toteuttaa, sillä se käsittelee vain pieniä määriä tietoja. Tämän vuoksi myös tietovarasto on kalliimpaa verrattuna tietoihin Mart.

YHTEENVETO:1.

Data Mart on keskittynyt yksittäisiin osastojen yhteisölle tai yritykselle, kun tietovarasto voi edustaa koko yritys tai yhteisö kokonaisuutena.
2.

Data Mart voi käsitellä vain pieniä määriä dataa, toisin tietovarasto, joka voi käsitellä suuria määriä dataa.
3.