Ero Agent ja ManagerAgentti vs Manager

Agent ja johtaja ovat termejä, joita käytetään laajasti viihdeteollisuus. Agents ja johtajat ovat osa teollisuuden ja teollisuudella ei ole sama ilman niitä.

Kuka on agentti? Agentti on, joka löytää ja myy työtä toiselle henkilölle. Itse kannalta, agentti edustaa henkilö teollisuudessa. Hän on täysin tietoinen yksi 's taidot ja kyvyt, ja sitten markkinoi näitä kykyjä muille. Se on aine, joka koskettaa rahoittajat ja jakelijat myyvät tuotteita. Jos olet johtaja, asiamies voi löytää joitakin projekteja.

Nyt tulossa johtajia, hän on henkilö, joka on osa ihmisen 'uran. Toisin kuin agentti, johtaja toimii tukeva rooli. Päällikkö on yksi, joka onnistuu ihmisen' uran. Johtaja on henkilö, joka koordinoi kaikessa ammattilainen, joka ei ole paljon aikaa.

Toisin kuin aineet, johtajat liittyy läheisesti henkilöille. Johtaja on henkilö, joka antaa taloudellisia, oikeudellisia ja yritysneuvontaa. Johtajat ovat paljon enemmän kuuluminen ammattilaisille kuin tekijöille. Johtajan tulee viettämään enemmän aikaa ammatillinen kuin agentti. Toisin agentti, johtaja tarjoaa kattavampaa palvelua.Agentti voidaan kutsua franchiser, joka maksetaan työn hän on oikeutettu kanssa. Agentti saa kiinteän provision työstä hän suorittaa. Toisaalta, johtajat ovat lähes pysyvästi varustettuja, ja ne vetää peruspalkkaansa. Johtajan tulee ansaita enemmän kuin agentti.

Koulutuksen järjestäjä yleistä ura ammattilainen, kun taas aine on vain vastuussa elävien aspektin ammattimainen 'uran.

Yhteenveto:

1. aine on yksi, joka löytää ja myy työtä toiselle henkilölle. Johtaja on yksi, joka onnistuu ihmisen 'uran.
2. Toisin kuin aineen, johtaja on henkilö, joka koordinoi kaikessa ammattilainen, joka ei ole paljon aikaa.
3. Toisin kuin aineet, johtajat liittyy läheisesti henkilöille.
4. johtaja tulee viettämään enemmän aikaa ammatillinen kuin agentti.
5. Toisin kuin agentti, johtaja tarjoaa kattavampaa palvelua.