Ero kiinteistönvälittäjä ja BrokerKiinteistönvälittäjä vs Broker

Termit 'kiinteistönvälittäjä' ja 'välittäjä' tai 'kiinteistönvälitysyrityksen' ovat otsikoita, joita on käytetty vaihdellen joidenkin viitata niihin, jotka ovat erikoistuneet kaupan tai liittyvät liiketoimet kiinteistöjä. Kuitenkin, nämä kaksi ovat keskenään erilaisia, ja puhdas linja erotettava toisistaan.

Et voi syyttää ihmisiä, jotka eivät ole hyvin perehtynyt alan kiinteistöjen väittää, että kiinteistönvälittäjä ja välittäjä ovat yksi ja sama. Joissain määrin he ovat itse asiassa oikeassa, koska välittäjä voi olla kiinteistönvälittäjä, mutta eivät kaikki välittäjät pidetään realtors. Lisäksi useat maat tarkkailla erilaisia ​​lähestymistapoja kiinteistöihin, ja tämä sisältää päällekkäisyydet roolien Estate Broker ja kiinteistönvälittäjät. Jotkut kansat edes harkita ja -meklarit yhtenä ja samana.

Kuitenkin välittäjät ovat yksilöitä, jotka neuvottelevat myyjän ja ostajan. Ne ovat välittäjänä meedioiden joka auttaa sulkemaan käsitellä tai kauppaa. Tullakseen yksi, sinun ei pitäisi vain oikea tieto, mutta myös oikean määrän kokemusta. Termi 'välittäjä' on itse lisenssi, joka sallii yksilön suorittaa toimintoja valtakunnassa kiinteistöjen.

Realtors sitä vastoin ovat osa NAR (National Association of Realtors). Se on organisaatio, jolla tiukat eettiset koodit seuraa kaikki sen jäsenet. Tämä tarkoittaa, että realtors on paremmat valtakirjan kuin pienempien kollegansa C välittäjät ja kiinteistönvälittäjät. Yhden osaksi kiinteistönvälittäjä 's organisaatio, hänen on ensin luoda tiiviit hälytyksiä puhtaita kirjaa. On arvioitu, että jo noin 1. 3 miljoonaa heistä pelkästään Yhdysvalloissa. Siellä' s toinen miljoonaa koostuu aineet ja välittäjät, mutta ne eivät sisälly tähän laskea, koska ne eivät ole NAR sertifioitu jäseniä.Kun palkkaat kiinteistönvälittäjä, Usein ne automaattisesti niitä, palkata paras agentti tilanteeseen. Ne ovat teknisesti taitavia kuin yleinen välittäjät. Että 's, miksi he ovat usein top pick useimpien ostajille tai myyjille. Aivan erityisesti suuremmissa esikaupunkialueilla kaupunkialueilla, realtors ovat edullisempia verrattuna välittäjät. Pienemmässä kaupunki kuitenkin geneerinen välittäjä voi vain palvella varten samaan tarkoitukseen.

Yhteenveto:

1. kiinteistönvälittäjä on joko erittäin ammattitaitoista agentti tai hyvin kokenut välittäjä vaikka eivät kaikki välittäjät ovat välittömästi pidetään realtors.
2. kiinteistönvälittäjä on jäsenenä National Association of Realtors.
3. Realtors on parempi käyttäjätiedot ja ovat käytännössä enemmän koulutettuja kuin yleinen välittäjät.