Ero Bsc ja Bsc HonsBsc vs Bsc Hons

Kandidaatti 's tutkinto tai kandidaatin' s tutkinto (Hons), ovat molemmat korkeakoulututkinnot annetaan suorittaville opiskelijoille. Vaikka nämä kaksi ovat sekä akateemisen astetta, niillä on vain hyvin pieni ero.

Monissa maissa, kandidaatin 's tutkinto on eriytetty tavallisena tai siirtää aste, ja oppiarvo. Britanniassa, Intiassa, Kanadassa, Sri lannka, Irlanti ja Australia ovat joitakin maissa, joissa Ammattikorkeakoulututkinto (Hons) ovat muodissa .

Yksi ei löydä paljon eroa kandidaatin koulutukseltaan ja Alempi of Science (Hons) astetta. BSC ja BSc (Hons) vie lähes samaan aikaa. Joissakin maissa Bsc (Hons) voi ottaa yhden vuoden kuin Bsc loppuun. Siksi tarvitaan kolme vuotta suorittaa Bsc asteen, ja neljä vuotta valmistumisen Bsc (Hons) astetta.

Opiskelijan on kirjoittaa väitöskirjan loppuun BSc (Hons) astetta. Toisaalta, tämä ei ole pakollinen kandidaatin tutkinto.

Kandidaatin (Hons) tutkinto katsotaan olevan parempi kuin kandidaatiksi. BSC (Hons) pidetään, akateemisesti, enemmän vakio kuin tavallinen Bsc astetta. Toinen asia on, että opiskelija voi saada Bsc määrin helpommin kuin Bsc (Hons) astetta.

Voidaan myös nähdä, että voidakseen saada työtä, BSC (Hons) tutkinto on edullisempaa kuin Bsc astetta. Jos kaksi henkilöä, joista toisessa on Bsc määrin, ja toisessa Bsc (Hons) astetta, hakea työtä, candiate BSC (Hons) tutkinto annetaan ensimmäistä parempana. No, tämä pätee myös silloin, kun ylempää astetta. Opiskelija kanssa Bsc (Hons) tutkinto on aina ensimmäinen parempana, yli että on sudent kanssa Bsc asteen.

Yhteenveto1. Yksi ei löydä paljon eroa kandidaatin koulutukseltaan ja Alempi of Science (Hons) astetta.

2. Kolmen vuoden tarvitaan täydellinen Bsc asteen, ja neljä vuotta valmistumisen Bsc (Hons) astetta.

3. Bachelor of Science (Hons) tutkinto katsotaan olevan parempi kuin kandidaatiksi.

4. Bsc (Hons) pidetään, akateemisesti, enemmän vakio kuin tavallinen Bsc astetta.

5. Opiskelijan on kirjoittaa väitöskirjan loppuun BSc (Hons) astetta. Toisaalta, tämä ei ole pakollinen kandidaatin tutkinto.