Ero ja koulukasvatustaEducation vs Kouluopetus

'Hän' s hyvin koulutettuja. '

'Hänen koulunkäynti valmistui perinteisesti.'

Koulutus ja koulutus näyttävät olevan sama asia; Kuitenkin pohtiminen ominaispiirteiden molemmissa lajeissa, he ottavat erilaisia ​​merkityksiä ja tuloksia. On prosessi 'valistaa' joku erilainen kuin 'koulutus' toinen, vai onko prosessi täsmälleen sama? Tässä artikkelissa tarkastellaan eroja ja yhtäläisyyksiä näkökohtien koulutusta ja koulunkäyntiä.

Määritelmät

Webster 's määrittelee koulutuksen' tietämyksen ja kehityksen johtuvat opettavainen prosessi ', tai tarkemmin sanottuna, teko tai etenemisen hankkiessaan tai levittämään tietoa. Useimmat ihmiset ajattelevat hyvä koulutus on seurausta valmiiksi tietty määrä vuosia muodollinen opettavaisia ​​kuria, kuten korkeakoululaitoksille hankittu korkeakouluissa ja yliopistoissa tietyllä koulutusaloittain.

Webster 's sanakirja määrittelee koulunkäynti kuin' prosessi opetetaan, esimerkiksi koulu '.' Koulunkäynti 'on usein ajatellaan esiintyvän alaluokilla, jossa opetetaan perusasiat, että ne voivat jatkaa oppimista korkeakoulujen laitokset. 'koulunkäynti' arvellaan myös toteuttaa tietyllä ammattitaitovaatimukset tai kauppaa, kuten 'mekaniikka' tai 'kauneus' koulu.

Ero määritelmät on subjektiivinen.

HistoriaKuten yhteisöt kasvoivat, tieto laajeni, keksinnöt tuli useammin, ja suurempi tarve sukupolvien saada enemmän muodollinen koulutus kehittämä. Koulutusprosessia alkoi perustaidot lukemisen, kirjoittamisen, ja aritmeettinen; lopulta lisäämällä ylimääräisiä opetusta, kuten historia, maantiede, musiikki, tieteet, filosofiat, uskonto, yhteiskuntaoppi, ja taiteen. Advanced matematiikan, luonnontieteiden ja monien muiden alojen, tuli osa opetuksen yhteydessä.

Kukaan ei oikeastaan ​​tiedä, milloin muodollista koulutusta alkoi. Olisiko ollut kanssa cavemen koulutus lapsensa selviytymisen taidot jatkaa elämäänsä, ja siirtää taitojaan lukemattomia sukupolvien jälkeläisiä? Ennen kirjoitettu kieliä, oppimisprosessit olemassa pelkästään suullinen perinne; yhteiskunnissa perustuen kehitettiin viestintään tämän tiedon, tai 'koulutus' seuraavan sukupolven. Yksi varhaisimmista esimerkkejä koulutustasosta löytyi, oli Egyptissä, noin 3000BC.

Menetelmät

On olemassa monia menetelmiä saada korkea-asteen, ja monia teorioita, että nopein ja superlatiivi tavalla tavoitteiden saavuttamiseen. On olemassa monia lajikkeita lähestymistapoja tunnistaa opiskelijan 'kykyjä ja taitoja, ja tarkoituksenmukaisia ​​menetelmiä, jotka keskittyvät miten persoonia vaikuttavat oppimiskykyyn. Kaikkien oppilaiden kuulu johonkin tiettyyn suun oppijoiden visuaalisia oppijoita tai kinesteettinen oppijoita, ja erilaiset lähestymistavat ovat tehokkaammin heidän tarpeidensa pohjalta.

On olemassa monia lajikkeita 'koulutusta' jotka ovat olleet suosittuja ja epäsuosittuja viime useiden vuosisatojen ajan. Ryhmittely opiskelijat yhteen yhteiseen paikoissa on ollut ja jatkunut antiikin Kreikan aikoina. Toinen tapa koulunkäynti on nimeltään 'omaan tahtiin', ja tämä on silloin, kun opiskelijat oppivat omaan tahtiin, eikä niitä ole pakko seurata päivittäin opetussuunnitelmaa. Koska opiskelijat oppivat eri tavalla, ei ole yksi kaiken kattava ratkaisu koulutus tai koulutusta.

Yhteenveto:

1. Webster 's määrittelee koulutuksen 'tietämyksen ja kehityksen johtuvat opettavainen prosessi', mutta Webster 's sanakirja määrittelee koulunkäynti kuin' prosessi opetetaan, esimerkiksi koulu '.