Ero Issue ja ProblemIssue vs Ongelma

Mikä aivohalvauksia näkyvin ero kysymys ja ongelma on ratkaisu. Kun on ongelma, et yleensä voi helposti keksiä ratkaisun. Usein te edes tiedä, miten voit ratkaista ongelman ennen kuin se edes esittelee itsensä. Ongelma, toisaalta, ei ole jotain, voit ratkaista ilman ennakoimaan, ja jopa tietty määrä arvailua.

Koko usein sanelee eroa ongelma ja ongelma. Ongelma on pienempi, ei elämää muuttaa, ja se doesnt 't esittää tällainen vaikeusaste, että sinun täytyy etsiä neuvoa muihin voidakseen selvittää vaikutukset kysymys. Ongelmana on suurempi mittakaavassa, usein suuria tarpeeksi muuttaa elämäsi joko tilapäisesti tai pysyvästi. ongelma voi helposti vaatia neuvoja ja ohjausta lähimmäisiäsi, jotta voidaan ratkaista se.

Ongelma on tekijä, joka voi aiheuttaa sinulle mielipahaa. Ongelma voi vaikuttaa ihmisten ja tilanteiden ympärillä, vaikka ne eivät suoraan liity ongelmaan. Esimerkiksi unohtamatta lounasta on ongelma, mutta menettää työsi on ongelma.

On yrityksen tai valtion tasolla, asia on jotain, joka voidaan käsitellä suljettujen ovien takana, vaikuttaen kukaan vaan kansa ylin tilanteessa. Ongelma koskee tietoja, jotka on vapautettava, koska siellä on aiheuttaa Työntekijöillä tai kansalaisten, että ratkaisu ongelmaan.

Ongelma omistaa myös mahdollisia. Kun huomataan, ettei suuria mahdollisuuksia varten tilanne on suuri vaikutus, se on edelleen, määritelmän mukaan kysymys. Kysymys mutates osaksi ongelma, kun potentiaali toteutuu. Esimerkiksi kun ravintolan kokki ymmärtää, että osa kalaerästä ne palvelevat yöksi on mennyt huonosti, ne ovat ongelma, koska sillä on mahdollista tehdä paljon ihmisiä sairaita, aiheuttaa ihmisille haastaa, ja pilata perustaminen 'maine. Jos kukaan ei ole syönyt, tai on ollut huono reaktio kala, niin se on edelleen ongelma. Kun joku sairastuu ja syytöksiä alkaa pintaan, kysymys on nyt ongelma.

Yhteenveto:

? Ongelma on helposti tunnistettavissa ratkaisu.

? Ongelmat ovat elämää muuttaa väliaikaisesti tai pysyvästi.? Kysymykset liittyy vain vähäinen vaikutus.

? Kysymykset aiheuttaa henkilökohtaista ärtymystä.

? Ongelmia aiheuttaa muita vaikuttaa.

? Kysymykset voidaan käsitellä yksityisesti.

? Ongelmia on käsiteltävä avoimesti, jotta niiden ratkaisemiseksi hallituksen tai liiketoiminnan kapasiteettia.

? Ongelma voi olla mahdollisesti aiheuttaa vahinkoa.