Ero tyttöjen ja naistenGirls vs. naiset

Eron tyttö nainen voidaan selittää monella tavalla. Samalla tavalla, että kasvien ja eläinten vanheta eri elämänvaiheissa, tyttö tai nainen ihminen myös kasvaa, ei vain fyysisesti, vaan monet muut seikat hänen tulla nainen.

Termi 'naiset' on monikko 'nainen', jonka sanotaan olevan kypsempää versio tyypillisen tyttö. Vuodesta lapsuuden vaiheessa aina siihen asti, kun hän on paikassa, jossa vaihtamassa aikuisuuteen, tämä henkilö on kuvattu tyttö. Piste siirtymä on yleisesti hyväksytty kuin 18 vuotta. Tämä on kohta, kun monet olettaa, että tyttö 'fyysinen kasvu on jo pysähtynyt. Jos tätä määritelmää kuvaamaan tyttö, niin se olisi välittömästi ymmärtää, että tytöt ovat nuorempia, vähemmän kypsiä (fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti) ja ovat enimmäkseen riippuvaisia ​​heidän päivittäisiin tarpeisiin vaihtelevat alkeellisinta välineisiin, kuten ruokaa ja suojaa jopa heidän haluaa kuljetus- ja muiden leisures elämässä. Siksi on erittäin tärkeää, että vanhempia valvomaan tyttö aivan erityisesti aikana lapsuutensa ja karvaisia ​​vaiheissa .

Päinvastoin, naiset ovat käytännössä aikuisia. Useimmissa yhteiskunnissa luokitella naisia ​​kuin ne, jotka putoavat iässä 18 ja edellä. Koska kypsempi ikä merkitsee, että naiset ovat myös kypsempi muiden näkökohtien (eli emotionaalinen ulottuvuus) verrattuna tyttöjä. Mutta Monien yllätykseksi, tämä voi olla totta kaikissa tilanteissa. Yleensä kuitenkin, naiset pystyvät paremmin käsittelemään paineita elämässä ja ovat vastuussa yksilöitä. Ne ovat jo valmiita olla jälkeläisiä, naimisiin, ja perustaa oman perheensä.Etymologisesti 'tyttö' on peräisin anglosaksisen termi 'gurle', joka, jos käännetty Englanti, merkitsisi 'lapsi', kun taas 'nainen' on raamatullisesti tulkita 'otetaan miehestä', ja jotkut sanovat, että se on yhdistelmä termejä 'wif' (vaimo) ja 'mies.'

Yhteenveto:

1. Tytöt ovat naispuolinen ihminen, joka alittaa 18-vuotiaiden lapsuudesta jälkeiseen murrosiän vaiheessa.
2. Naiset ovat naispuolinen ihminen, jotka ovat 18-vuotiaita tai suurempi.
3. Tytöt ovat vähemmän kypsiä fyysisesti ja henkisesti kuin naisilla.
4. Tytöt ovat vähemmän vastuussa yksilöinä ja ovat erittäin riippuvaisia ​​läheisensä (yleensä vanhempiensa).