Ero yleiset ja Charter SchoolsJulkinen vs Charter Schools

Yksi tärkeimmistä lasten tarpeisiin, jotka vanhemmat ja hallitus ovat vastuussa on koulutus. Vaikka on olemassa joitakin, joilla on varaa lähettää lapsensa yksityisiä kouluja, monet eivät voi ja niin julkisten koulujen ja charter koulut ovat perustettiin tarjoamaan koulutusta vähemmän tai ei lainkaan kustannuksia vanhemmille.

Julkiset koulut ovat kouluja, jotka vaaditaan paikallisten, alueellisten tai kansallisten hallitusten tarjota päiväkoti, toisen asteen, korkeakoulu, ja tekninen koulutus kaikille lapsille. Vaikka ne on suunniteltu tehdä tyypillisissä luokissa säännöllisesti kouluympäristössä, ne voidaan antaa myös niille, joilla on erityistarpeita, ja on opettanut kotona. Ne maksetaan hallituksen valtion veroista kerätty. Se on pakollista lähettää lapsensa julkisiin kouluihin, ja he tarvitse suorittaa ja siirtää standardoituja testejä, joita vaaditaan valtion.

Kaikki julkiset koulut vaatii hallitusta hyväksymään lapsia, jotka elävät niiden alueella. Toinen tyyppi valtion rahoittama koulu, jossa opiskelijat eivät tarvitse maksaa kutsutaan charter koulu. Vaikka julkisten koulujen täytyy hyväksyä kaikki lapset niiden alueella, charter koulut vaativat opiskelijat hakea tuloa koulun. Ne on suunniteltu vaihtoehtoina julkisissa kouluissa, mutta ne eivät koske sääntöjä ja määräyksiä sovelletaan julkisissa kouluissa.

Charter koulut on yleensä erityinen opetussuunnitelma sellaisilla aloilla kuin taiteen, teknologian ja matematiikan, ja ne tarjoavat parempaa koulutusta kuin mitä on säädetty julkisissa kouluissa. Sinänsä monet opiskelijat vie paikalla on charter koulussa. Ne toimivat itsenäisinä julkisten koulujen antaa heille enemmän vapautta antaa opiskelijalle kulttuuri, joka antaa heille motivaatio, kuria ja ohjausta, että he tarvitsevat. Ne ovat edelleen sovelletaan koulutustason asettamat hallitus, vaikka.Charter koulut ovat vastuussa myös opiskelija saavutus, ja opiskelijat 'suorituskykyä arvioidaan säännöllisesti. Selviytyminen charter koulujen riippuu suurelta osin siitä, miten niiden opiskelijat pärjäävät näissä arvioinneissa. Vaikka julkiset koulut avataan hallitus, charter koulut aloitetaan vanhempien, opettajat, ja yksityiset organisaatiot, jotka tarjoavat myös rahoitusta syrjään varoista, jotka hallitus. tästä syystä ne ovat myös vastuussa niiden sponsoreita.

Yhteenveto:

1. julkinen koulu on valtion rahoittama koulu taas peruskirjan koulu on myös valtion rahoittama koulu mutta myös vastaanottaa varoja eri sponsoreita.
2. charter koulu on suunniteltu itsenäisiä, mutta on silti säätelevät hallituksen kuin julkinen koulu.
3. Läsnäolo julkisissa kouluissa on pakollista, ja se on avoin kaikille lapsille tietyllä alueella, kun taas opiskelijoiden on haettava hyväksymistä osaksi charter koulu.
4. selviytyminen charter koulujen riippuu opiskelijoiden 'suorituskykyä arviointi testejä, jotka ovat säännöllisesti tekemä hallituksen kun julkiset koulut ovat vakaampia ja olemassa vuotta.