Ero GED ja Ylioppilastutkinto GED vs Ylioppilastutkinto

GED tai General Educational Development ja ylioppilastutkinto ovat todistukset, jotka mahdollistavat opiskelijat mennä korkeammalle tasolle.

Kun opiskelija suorittaa lukion, hän palkitaan ylioppilastutkinto. Mutta GED on vain testi arvioida, jos henkilö on tietotaso lukiolainen.

Useimmissa tapauksissa vain koulun keskeyttämistä menee General Educational Development. Se on tästä syystä, että se on negatiivinen leimautumista liitteenä.

Kun puhutaan GED ja ylioppilastutkinto, on suuri ero iässä voi ilmoittautua joko. Useimmilla alueilla, henkilö, joka on vähintään 16 vuotta voi ottaa yleisen Educational Development testi. Mainittu opiskelija ei ole valmistunut lukiosta ja ei voida tällä hetkellä kirjoilla lukiossa. Jotta ylioppilastutkinto, ei ole alaikärajaa, mutta opiskelijan on suorittanut vaaditun kurssin työ.

Myös ero Kurssin kesto. Opiskelija, joka haluaa ylioppilastutkinto on odotettava neljä vuotta suorittaa kurssin, vaikka useimmat opiskelijat suorittavat kurssin kolmessa vuodessa. Sikäli kuin General Educational Development on huolissaan, se on vain seitsemän tunnin testi viisi aihetta.Yleisten Educational Development otettiin käyttöön vuonna 1942, lähinnä sotilaat, jotka palasivat sodasta jatkamaan koulutusta.

Kuten ylioppilastutkinto, GED on myös hyväksytty jatkuvan Korkeakouluopetuksen ja myös saada tiettyihin tehtäviin. Mutta mahdollisuuksia ylioppilastutkinto haltija saa eivät ole käytettävissä henkilö, jolla on GED.

Yhteenveto

1. Kun opiskelija suorittaa lukion, hän palkitaan ylioppilastutkinto. Mutta GED on vain testi arvioida, jos henkilö on tietotaso lukiolainen.
2. Vain koulun keskeyttämistä menee General Educational Development. Siksi miksi se on negatiivinen leimautumista liitteenä.