Ero Itsetunto ja itseluottamustaItsetunto vs itseluottamusta

Psykologiassa pystyvyys on kyky olla tuottavia ja suorittaa tiettyjä tehtäviä. Kuitenkin, et voi onnistuneesti suorittaa päivittäisiä tehtäviä tai jopa rasituksia elämäsi jos et ole varustettu muiden henkisiä kuten itsetunto ja itseluottamusta. Syy, miksi monet tulevat sekoittaa nämä kaksi käsitettä, koska henkilö, jolla on korkea itsetunto on usein korkea itseluottamusta samoin ja päinvastoin. Tämä ei kuitenkaan ole totta kaikille.

Itseluottamus määritellään luja usko on riippuvuus jonkun tai jotain, nimenomaan itse. Se on peräisin latinan sanasta 'confidentia', joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'olla luottamus tai usko.' Se on myös eräänlainen itsevarmuutta kykysi menestyä melkein mitä tahansa. Olet osavaltiossa varmuuden ominaista näytön rauhallisesti ja puute itseluottamuksen. Kun olet itsevarma, olet todennäköisimmin varma kykysi tai kykyä tekemään melkein mitä tahansa yleisessä merkityksessä.

Lähtöisin latinan sanasta 'aestimare', joka tarkoittaa 'arvo' tai 'arvioida', itsetunto tai itsetunto on erilainen, koska se kuvat oman mielipiteesi itsestäsi. Useimmat sanakirjat määrittävät itsetunto yhtenä 's tunne itsetunnon, itsekunnioitusta, itsestään uskomus, itsetyytyväisyyteen, itsensä ylpeys, self-omahyväisyys ja jopa se määritellään tietynlaista luottamusta oman luontainen kykyjä .

Yksinkertaisesti sanottuna, itsetunto on, miten arvioisit itse. Suurimman osan ajasta, yksi tulee verrata itseään toiselle henkilölle. Temppu täällä on, miten vertailla itse heille. Jos uskot, että olet yhtä älykäs, rakastettava, onnistunut tai houkutteleva kuin niitä, niin olet todennäköisesti on hyvä itsetunto. Jos kuitenkin haukkua itse kuuluvan alemmalle tasolle kuin muualla, niin tämä vaikuttaa itsetuntoa negatiivisesti. Tämän seurauksena voi ajatella miellyttävä toiset vain saada hyväksymään niistä. Sinun täytyy tehdä tämä, koska tunnet nöyrä itsestäsi. Et usein masentunut, ja aina pyrkiä tulla täydelliseksi. Nämä ovat selviä merkkejä alhainen itsetunnon tai itsetunto.Käytössä kirkkaampi puolella, kun on korkea itsetunto, voit tietää, miten tai milloin sanoa 'ei' tai 'Kyllä' aina tarvittaessa. Voit myös kokea iloa paljon helpompaa. Päälle kaiken, henkilö, jolla on hyvä itsetunto on silti tuntuu hyvältä hänen tai itse riippumatta fyysinen ulkonäkö, asema yhteiskunnassa, onni tai ihmissuhteisiin menestys.

Yhteenveto:

1. Itseluottamus on luja usko on riippuvuus tai usko yhteen 'kykyä.
2. Itseluottamus on ominaista puute itseluottamuksen ja rauhallisuutta.
3. Itsetunto on tunne itsetunnon tai itsenäisenä ylpeys.