Ero Conference ja MeetingConference vs Meeting

'Conference' ja 'kokous' tarkoittaa saada yhdessä monien ihmisten ja pitämällä jonkinlaista keskustelua tietyistä aiheista. Niiden perus tavoite on sama, joka sisältää ihmiset kokoontuvat keskustelemaan mikä on yhteinen kaikille jotka osallistuvat. Sanakirja merkityksiä 'konferenssi' ja 'tapaamisia' eivät ole liian erilainen myöskään, mutta käytännössä ne ovat jonkin verran peruserot jota ei voi jättää huomiotta.

Konferenssi
Sanakirja merkityksiä 'konferenssi' ovat:

Kokous erityisesti asialista joka on muodollinen neuvotteluja, keskusteluja, tai vaihtaa tietoja.
Politiikassa, valtion, ja diplomatiaa, se määritellään virallista kokousta poliittisten ryhmien kahden tai useamman valtion, jne. Keskustella ja suunnitella politiikkaa.
Uskonnollisesti kristinuskossa tai kirkollisten termejä, se tarkoittaa kokoonpanoa papiston.

Kokoukset pidetään suuressa mittakaavassa. Ihmiset tulevat osallistua konferensseihin eri alojen elämän, yritysten, yhteiskunnan ja uskonnon jne keskustelemaan tiettyyn aiheeseen. Ne ovat virallisia asioita, joissa kutsut lähetetään etukäteen, ja jotakin esityslistan on keskusteltava ja keskittyy heihin. Keskustelujen aiheita ovat kaikki priorisoidaan etukäteen.

Määrä osallistujia on suuri niin, että se on järjestettävä hotelleissa tai jotka on erityisesti suunniteltu kokoushuoneita tai koulutuskeskuksissa, jossa ympäristö on oikea keskustelut keskuudessa hyvin suuri ryhmä.

Ihmiset, jotka kutsutaan konferenssien majoitetaan hotellihuoneissa vieraiksi konferensseja voidaan suunnitella enemmän kuin yhden päivän ja jakautuvat span kolmesta neljään päivää tai enemmän.

Tapaaminen

Sanakirja merkityksiä 'kokous' ovat:

Se on prosessi tai teko ihmisten kokoontuminen, pidetään myös kohtaavat.Assembly ihmisiä eri sosiaalisten, liike, tai uskonnollisiin tarkoituksiin.

Kokoukset ovat enemmän casual kuin konferensseja; ne voidaan tai ei voida suunnitella etukäteen. Kokouksia voidaan kutsua epävirallisesti tahansa ihmisiä toimistossa tai ihmisiä jotka kuuluvat ryhmään.

Kokouksia voidaan pitää kotona tai toimistossa kulloinkin missä tahansa tilaan, eikä sisällä hyvin suuri joukko ihmisiä. Kokoukset ovat yleensä kutsutaan keskustelemaan mikä tuli, ja aiheita voidaan tai ei voida suunnitella etukäteen. Ne yleensä jatkaa vähemmän aikaa kuin konferensseja.

Yhteenveto:

1. konferenssi on enemmän muodollinen asia kuin kokous.

2. Kokoukset ovat ennalta suunniteltuun ja pidetään suuressa mittakaavassa, jossa on paljon ihmisiä osallistumaan; kokouksissa voidaan tai ei voida ennalta suunniteltuun, ja osallistujat ovat lukumäärältään vähemmän.

3. Kokoukset ovat erityisen käytävissä keskusteluissa; kokouksissa voidaan tai ei ole tiettyyn aiheeseen keskustellaan; ne voivat olla monta pistettä keskittyä.

4. Kokoukset pidetään yleensä hotellit ja kokoustilat, jne. Koska ne ovat laajamittaisesti; kokouksia voidaan pitää kotona, toimistossa, tai tietyn tilan.