Ero Lycan ja IhmissusiLycan vs Werewolf

Lycan ja ihmissusi ovat folkloristinen tai mytologinen merkkiä. Vaikka lycan ja ihmissusi liittyvät muutosta ihmisten osaksi susi, ne ovat erilaisia ​​monessa suhteessa.

Vuonna ihmissusi, transformaation susi tapahtuu täysikuu päivässä, ja ne eivät voi rajoittaa muutosta. Vuonna lycan, transformaation susi voi tapahtua milloin tahansa ja missä tahansa. Henkilöt muuttuvat ihmissusia ja Lycans kun toinen ihmissusi tai Lycan puree niitä.

Ihmissudet, joka ovat peräisin Englanti kansanperinnettä, ovat ihmisiä, jotka ovat muuttuneet osaksi humanoidi susia taas Lycans ovat humanoidi susia.

Sekä lycan ja ihmissusi hallussaan suurta supervoimat, ketteryyttä, nopeutta, regeneratiivinen kyvyt, koordinointiin, ja on erinomainen seuranta kykyjä. Ihmissudet ja Lycans on lähes sama fyysistä voimaa.

Toisin kuin ihmissusi, Lycans sanotaan olevan älykkäämpiä. Verrattuna ihmissusi, joka on lycan on hieman lihaksikas. Vaikka lycan sanotaan olevan uskonnollisia, ihmissusi edustaa noituutta.Lycans on vaikeampi tappaa kuin ihmissusia. Tappaa lycan, pitäisi olla katkaista selkärangan sen elin. Niitä ei voi tappaa käyttäen hopeaa. Toisaalta, ihmissusi voidaan tappaa hopealla esineitä lävistyksiä ne pään tai sydämeen.

Termi 'ihmissusi' on johdettu Old Englanti 'wer' ja 'wulf.' 'Wer' tarkoittaa 'mies' ja 'wulf' tarkoittaa 'susi.' 'Lycan' on sana, joka on peräisin 'lycanthropy', joka tulee kreikan 'lyknthropos.'

'Lycanthropy' on myös termi, joka on moderni viittaus mielisairautta. Se on psyykkinen sairaus, jossa henkilö uskoo, että hän on muuttunut eläimeen. Tällaiset henkilöt käyttäytyvät kuin eläin.

Yhteenveto:

1. ihmissusi, transformaation susi tapahtuu täysikuu päivässä, ja ne eivät voi rajoittaa muutosta. 2. Vuonna lycan, transformaation susi voi tapahtua milloin tahansa ja missä tahansa.
3. Ihmissudet, jotka ovat peräisin Englanti kansanperinnettä, ovat ihmisiä, jotka ovat muuttuneet osaksi humanoidi susia taas Lycans ovat humanoidi susia.
4. Toisin kuin ihmissusi, Lycans sanotaan olevan älykkäämpiä. Verrattuna ihmissusi, joka on lycan on hieman lihaksikas.
5. tappaa lycan, pitäisi olla katkaista selkärangan sen elin. Niitä ei voi tappaa käyttäen hopeaa. Toisaalta, ihmissusi voidaan tappaa hopealla esineitä lävistyksiä ne pään tai sydämeen.