Ero WTI ja BrentWTI vs Brent

Huolimatta näennäisestä on vain muutamia vaihtoehtoja, joista valita, kun se tulee pumppaus kaasua autossa, tiesitkö, että itse asiassa yli 160 erilaista kansainvälisesti myytävien raakaöljyt? Mikä tekee kunkin eri, on ominaisuudet, laatu ja hinta. Kaksi yleisimmin vaihdettiin tyyppisiä raakaöljyn ovat WTI tai West Texas Intermediate, ja Brent. Joten on yksi parempi kuin muut laadun? Kumpi nousee voittajaksi hinnan? Lue selvittää.

Ensinnäkin 's WTI raakaöljylajin, joka tunnetaan myös Texas light sweet. Yleensä WTI on käytetty vertailukohtana öljyn halpenemisesta. Kun arvopaperipörssissä, WTI komennot korkeampi hinta verrattuna Brent-raakaöljyn , mutta siellä oli yksi esimerkiksi silloin, kun jälkimmäinen otti WTI, johtunee tilapäisesti pulaa jalostuskapasiteetista.

Laadun, WTI pidetään kevyen raakaöljyn, joka sisältää noin 0,24% rikkiä. Sellaisena se sai 'makea raakaöljyn' luokitus, joka on parempi verrattuna Brent. WTI jalostetaan keskilännessä ja Gulf 370.

Coast alueilla Yhdysvalloissa.

Toisaalta, Brent on kutsutaan 'makea kevyen raakaöljyn', koska sen luontainen ominaisuuksia. Peräisin Pohjanmerellä, Brent käytetään hinnoitella noin kaksi kolmasosaa kansainvälisesti raakaöljyn toimitukset maailmassa. Tämäntyyppinen Raakaöljyn ihanteellisesti käytetään tekemään bensiinin ja keskitisleiden, joka tuotetaan pääasiassa luoteisosassa Eurooppaa.

Kun vertaa hintoja näiden kahden raakaöljyn WTI on yleensä korkeampi, vaikka molemmat niiden arvot kaupan markkinoilla voi vaihdella suuresti, varsinkin kun vaihdettiin päivittäin.Yhteenveto:

1. WTI on makea raakaöljy, kun Brent on makea kevyen raakaöljyn.

2. WTI avulla muokataan suurempia annoksia bensiiniä, kun Brent valmistukseen käytetään sekä bensiini- ja keskitisleiden.

3. WTI yleensä komentoja korkeampi hinta, kun Brent komennot halvemmalla kaupan markkinoilla.