Ero Ruuti ja Black PowderRuuti vs Black Powder

Ruuti keksittiin Kiinassa 9. luvulla. Kiinan alkemistit etsivät rohto, joka tarjoaisi kuolemattomuus, mutta sen sijaan he löysivät keinon luoda ilotulitteiden ja ruuti. Niiden löytyminen ruuti johti ampuma-aseiden ja muiden aseiden käyttävät ihminen metsästykseen ja suojelemiseksi valtaoikeuksiaan.
Ruuti on määritelty kemiallinen seos, joka altistetaan kemiallinen muutos kuumennettaessa tai iski. Se on jauhe käytetään vapauttamaan luodin, laukaus, kuori, raketti, tai ohjus aseita ja muita tuliaseita.
Perusainekset ruutia ovat:

Kaliumnitraatti (KNO3), joka on tärkein komponentti, koska se antaa happea tarvitaan nopeasti polttaminen muulle.
Charcoal joka tarjoaa polttoainetta, kuten hiiltä.
Rikki, joka on myös polttoainetta, joka tekee jauhe vahvempi.Nämä ovat myös samoja ainesosia, joita käytetään tekemään mustaruuti, termi, joka on synonyyminä käytetään ruuti, mutta on itse asiassa erilainen kuin se. Yhden, kosteus voi helposti vahingoittaa musta jauhe aiheuttaa sen palavat hitaasti ja savua. Musta jauhe on usein käytetty tuotannossa ilotulitteiden ja tykeillä. Se ei sovellu käytettäväksi suuritehoisen tuliaseet ja aseita, jotka tarvitsevat nopeampi reaktio ja nopeus. Musta jauhe on karkeampaa ja ei ole niin puhdasta kuin ruuti. Se tuottaa kipinän sytytettynä on erillinen tuoksu, ja lehdet noen piipun.
Ruuti on tehty muita ainesosia, jotka tekevät sen hienompaa, puhtaampaa, ja savuttoman mikä on tarpeen ampuma koska savu voi olla haittaa sotilaille aikana torjua. Savu että mustaa ruutia tuottaa voi heikentää käyttäjä 'tavoitetta, ja se voi kohta vihollinen kohti hänen sijainti.
Musta jauhe soveltuu käytettäväksi vain tyhjä kierroksilla, signaali soihdut, ilotulitteet, rakettipolttoaineen, erikoistehosteet elokuvien ja louhinta kiviä, kuten graniitti ja marmori. Ruuti soveltuu käytettäväksi tuotannossa suuritehoinen luoteja tuliaseita, koska se on kuumempi ja nopeampi.
Vaikka sekä ruuti ja musta jauhe on samoja aineita, jotka tuottavat vastaavia tuloksia vaihtelevasti, niitä käytetään eri tavoin. Musta jauhe on perinteinen jauhetta käytetään vanhojen ampuma kun ruuti on jauhe, jota käytetään nykyaikaisissa tuliaseita.
Yhteenveto:

1. Ruuti on kemiallinen seos, joka tapahtuu kemiallinen muutos kuumennettaessa tai törmätään mustaruutia on perinteinen ruuti käytetään alkuaikoina tuliaseita.
2. Ruuti on tarkempi ja puhtaampi kun mustaa ruutia on karkeampaa ja vähemmän hienostunut.
3. Ruuti on poltettavien kun musta jauhe tuottaa paljon savua.
4. Ruuti on vähäisempi haju kuin musta jauhe.
5. musta jauhe soihdut ja kuolevat helposti sytytettynä, kun ruuti ei.
6. Vaikka molemmat voivat vaurioitua kosteus, musta jauhe on alttiimpi.