Ero Tavat ja käyttäytymistäTavat vs käyttäytymistä

Henkilö kuvataan tavat ja käyttäytymistä hänellä. Nämä tavat ja käyttäytyminen voi kertoa merkki ja identiteettiä että tietty henkilö. Nämä asiat ovat erittäin tärkeitä kaikkien ominaisuus ihmisen henkilö. Se voi kertoa, onko henkilö on positiivinen merkki tai huono identiteettiä. Nämä asiat näyttävät olevan yksi ja sama, mutta totuus on olemassa suuri ero tottumukset ja käyttäytymistä. Määritellä hahmosi ja identiteetin, se on parasta sinun täytyy tietää eroja ja määritelmä tottumukset ja käyttäytymistä.

Kun yksi sanoa käyttäytymistä, se tarkoittaa kaikkien toimintaa järjestelmän koordinoidusti sen ympäristöön ja ympäristössä. Järjestelmä organismin noin yksittäisen vaikuttaa suuresti käyttäytymistä henkilö. Käyttäytyminen on vastaus eri toimien tekemät järjestelmää tai organismi ympärillä että henkilö tai jopa sisällä että henkilö. Se voi olla vapaaehtoisesti tai pakolla.

Tavat ovat asioita henkilö tekee toistuvasti, kunnes se tulee automaattista. Usein huomaamatta, koska ihmiset eivät 't pitää tarkistaa niiden rutiini, he tee se. Tehdä samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan ​​voi olla myös oppimisen muoto, kunnes pitkällä tähtäimellä yksi tekee kanteen kohti tilannetta kasvot se perehtyneisyys eikä monipuolisesti enää. Tavat ovat hieman hallittava toimii että ihmiset tekevät toistuvasti.

Vaikka käytös on reaktio järjestelmän impulssit ympärillä, tapana on asia henkilö tekee toistuvasti ja alitajuisesti, kunnes siitä tulee rutiinia. Tämä on tärkein ero näiden kahden välillä. Tämä tarkoittaa, että on aikoja, jolloin tapoja taipumus tulla pakolliseksi. Kun se tulee käyttäytymistä, se on todella laukaisee hermostunut ja hormonitoimintaa järjestelmä, mikä tarkoittaa sitä, jos hermosto on suuri vaikutus ihmisen 's käyttäytymistä.

Toinen ero näiden kahden välillä on se, että tapa voi olla ongelma, koska tapa on alitajuisesti toistetaan ja niitä ei ole tarkoitettu joskus, toisin kuin toiminta, joka on vain reaktio ulkopuolella impulsseja. Tämä on toinen merkittävä ero näiden kahden että käyttäytyminen tapahtuu tietoisesti, kun tapana on tehty alitajuisesti.

Yksi merkittävimmistä eroista tavat ja käyttäytyminen on, että käyttäytyminen ovat lähdöt yksilön kohtaan ympäristöään, vaikka tavat ovat panos ympäristön että tietyt yksilöt; Tämän vuoksi he sanovat, että 'tavat jäävät.'

Nämä ovat määritelmän ja erot tottumukset ja käyttäytymistä, jossa tämä voi olla mahdollista tietää kansojen luonne ja identiteetti.YHTEENVETO:

1.

Tavat ovat toistuvia toimia, jotka myöhemmin tulevat automaattisesti ja on vaikea pysäyttää, toisin kuin käyttäytyminen, nämä ovat vain reaktioita impulsseja ympäristössä.
2.

Käyttäytymistä tehdään tietoisesti samalla tavat tehdään alitajuisesti.
3.

Tavat ovat toisinaan pakollisia, kun taas käyttäytymiseen voi vaikuttaa suuresti hermostoon.
4.