Ero CBSE ja SSC



 CBSE vs SSC

Suurin osa vanhemmista hakeutuva lapsilleen Intiassa tarkastellaan eri opetusohjelmien seuraa kouluissa. Aiemmin vanhemmat, jotka olivat siirrettävissä töitä valitsi CBSE tai ICSI, ja vanhemmat, jotka eivät siirtyä paikasta toiseen valitsi valtion oppimäärän tai SSC.

CBSE, tai keskuslautakunta Secondary Education, on koulutus lauta alle Intian hallitus. SSC tai Secondary School Certificate, tentit kuuluvat osavaltioiden hallitukset.

National Council of Educational Research and Training asettaa opetussuunnitelman CBSE katsoo, että on valtion opetushallituksen että kehyksiä opetussuunnitelman SSC.

On sanottu, että CBSE oppimäärä on paljon parempi kuin SSC. CBSE korostaa samankeskinen opetussuunnitelma mikä tarkoittaa, että ne aiheet, joita opetetaan vuosi on jatkoa edelliselle vuonna eli voidaan sanoa, että aiheet on rakennettu päälle aikaisempina vuosina. Esimerkiksi aiheita voiman, paineen, ja liike sisältyvät kuudenteen standardi; aiheista ajatuksia voiman ja kitkavoiman sisältyvät seitsemännen ja kahdeksannen standardi. Tämä samankeskinen opetussuunnitelma ei nähty SSC opintosuunnitelmissa jotka ovat yleensä sisältö perustuu.



Useimmat vanhemmat mieluummin CBSE koska se on hyödyllinen, kun otetaan kilpailukykyinen ja pääsykokeet. Toisin kuin SSC koulut, CBSE kouluissa opettaa Englanti on toiminnallinen tavalla, ja opetus on suunnattu enemmän viestintään.
SSC hallinnoi kunkin valtion hallitukset taas CBSE on kahdeksan aluetoimistoa sijaitsee New Delhi, Chennai, Guwuhati, Ajmer, Panchkula, Allahabad, Patna ja Bhubaneswar.

Yhteenveto:

1. CBSE, tai keskuslautakunta Secondary Education, on koulutus lauta alle Intian hallitus. SSC tai Secondary School Certificate, tentit kuuluvat osavaltioiden hallitukset.
2. Useimmat vanhemmat mieluummin CBSE koska se on hyödyllinen, kun otetaan kilpailukykyinen ja pääsykokeet.
3. National Council of Educational Research and Training asettaa opetussuunnitelman CBSE katsoo, että on valtion opetushallituksen että kehyksiä opetussuunnitelman SSC.
4. Toisin kuin SSC koulut, CBSE kouluissa opettaa Englanti on toiminnallinen tavalla, ja opetus on suunnattu enemmän viestintään.